Благодійний фонд Вадима Машурова придбав для лікарні на Донеччині надсучасний реанімобіль

30 червня 2023, 17:48оновлено 1 липня 2023, 12:43
Реанімобіль для ЗСУ

Фундація, засновником якої є меценат і бізнесмен Вадим Машуров, придбав сучасний автомобіль швидкої допомоги Mercedes Benz, оснащений усім необхідним медичним обладнанням, від дефібриляторів і апаратів штучної вентиляції легень, до кисневих балонів, і передав його Центральній міській лікарні міста Мирноград Донецької області.

"Медики Мирноградської лікарні працюють цілодобово, рятуючи і транспортуючи поранених мирних жителів з прифронтових районів Донецької області. Кількість жертв продовжує зростати через посилення обстрілів з боку Росії. Для того, щоб врятувати життя пацієнтів, необхідно не тільки своєчасно надати екстрену медичну допомогу, а й транспортувати їх до медичних закладів з використанням реанімаційного обладнання. Тому ми відгукнулися на прохання допомогти і купили цю сучасну автівку", - розповів засновник Фонду Вадим Машуров.

відео дня

"Ці машини потрібні нам для транспортування важкохворих пацієнтів із прифронтових районів Донецької області та з нашої лікарні до закладів третинного рівня у Дніпрі. Тож ми вдячні Фонду, їх допомога є справді неоціненною на сьогоднішній день", - пояснила Ольга Гостева, директорка Центральної міської лікарні Мирнограда.

Нагадаємо, благодійний фонд Вадима Машурова надає допомогу мешканцям прифронтових територій. У квітні 2023 року Фундація організувала першу велику благодійну акцію з надання допомоги громадянам, які постраждали від військових дій в Україні.

Зокрема, було передано 1000 продуктових і гігієнічних наборів внутрішньопереміщеним особам, що проживають у Запоріжжі Херсонської області, які не можуть забезпечити себе предметами першої необхідності і потребують догляду і спеціальних умов проживання, а також людям з інвалідністю та людям похилого віку, які проживають у Херсоні.

У травні Благодійний фонд Вадима Машурова придбав для переселенців з Херсонської та Миколаївської областей, які перебувають під опікою Миколаївського геріатричного пансіонату 80 упаковок підгузків, необхідних для догляду за літніми людьми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти