"Бавовна" в штабах і казармах РФ: сотні вагнерівців знищили ще до фронту - Гайдай

13 грудня 2022, 11:41
Ліквідація найманців в результаті "бавовни" допомагає українським захисникам тим, що це сприяє деморалізації серед окупантів.
Мобілізація в Росії, мобілізовані, полонені, Сергій Гайдай
Сергій Гайдай розповів про втрати серед окупантів РФ / ua.depositphotos.com, Генштаб ЗСУ, Офіс президента України

Сотні найманців приватної військової компанії Вагнера окупантів РФ за останні півтора тижні загинули, так і не діставшись до фронту, заявив глава Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

При цьому багато мобілізованих з окупованих територій також зникли безвісти, підкреслив він в ефірі FreeДом.

"Бавовна" через куріння у вагнерівців відбувається або в штабах, або в казармах. Для нас це чудова новина. Адже сотні вагнерівців за останні півтора тижні загинули, навіть не діставшись до лінії фронту", – сказав глава Луганської ОВА.

За його словами, ліквідація найманців в результаті "бавовни" допомагає українським захисникам тим, що це сприяє деморалізації серед окупантів.

Гайдай додав - окупанти вже розуміють, що безпечних місць у них вже немає навіть у тилу.

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ знищили російський тактичний фронтовий бомбардувальник Су-24М на Донбасі.

Українські захисники продемонстрували уламки збитого Су-24М, який "приземлили" під Бахмутом на Донеччині. Під Бахмутом було збито Су-24 найманців ПВК Вагнера.

Нещодавно бійці Збройних сил України знищили командира гелікоптера приватної військової компанії Вагнер окупантів РФ.

ЗСУ ліквідували підполковника В'ячеслава Зангієва родом із Владикавказу.

Раніше спікер Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий зробив заяву, згідно з якою звільнення Лиману Донецької області відкриває українським військовим шлях до Луганщини. Наші війська можуть вигнати окупантів з Кремінної, Рубіжного та Сватового. Після цього з'явиться можливість деокупувати Сєвєродонецьк і Лисичанськ.

В Інституті вивчення війни вважають, що армія України за кілька днів змогла досягти серйозного прогресу в районі Лиману Донецької області. Українські військові змогли прорвати "оборону" російських загарбників. У тому районі знаходилися "елітні" підрозділи окупантів.

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай сказав, що ЗСУ практично підібралися до північно-західного адмінкордону Луганської області. Тривають удари по ворожих об'єктах.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти