64 "двохсотих" і 16 спалених танків: авіація і артилерія ЗСУ скоротили популяцію росіян на півдні

2 жовтня 2022, 08:46
Українська авіація та артилерія відпрацювали на найвищому рівні.
ВСУ
Авіація і артилерія ЗСУ скоротили популяцію росіян на півдні / УНІАН

За добу 1 жовтня українські захисники на півдні знищили 64 окупанти, склад з боєприпасами росіян і 16 танків противника.

Як повідомили в ОК "Південь", нашою авіацією завдано 9 ударів по ворогу, а ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано близько 550 вогневих завдань, зокрема по ворожих логістичних центрах і районах зосередження живої сили і техніки.

"Втрати ворога за бойовий день складають: знищені 64 ра**иста, склад з боєприпасами, 2 самохідні гаубиці "Мста-С", 2 протитанкових ракетних комплекси, 16 танків і 11 одиниць іншої авто-бронетехніки. Один БТР затрофейен", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Також за минулу добу захисники на півдні знищили 3 безпілотних шпигуна в Миколаївському і Баштанском районах без можливості реалізації набраних фото/Відео даних.

Раніше повідомлялося, що українські військові ліквідували окупанта з українським корінням 27-річного Ігоря Бойчука. У країні-агресорі РФ повідомили, нібито він з російського міста Когалим. Однак виявилося, що окупант насправді родом з Луцька.

Нагадаємо, раніше українські бійці точним вогневим ударом в районі населеного пункту Сватове на Луганщині поранили представника російської військової верхівки - командира 144 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії РФ генерал-майора Олега Цокова.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти