ЗСУ ліквідували російського лівонаціоналіста "Вольгу", який все життя провів у війнах

30 вересня 2022, 10:11
Російський окупант "Вольга" воював проти українців з 2014 року.
ліквідований окупант
ЗСУ ліквідували російського окупанта "Вольгу" / Колаж фото Анатолій Штефан, Радіо Свобода, Reuters

Українські військові ліквідували російського окупанта "Вольгу", який воював проти українців з 2014 року. Про це розповів блогер-розслідувач Іраклі Комахідзе.

50-річного Єгора Горшкова ліквідували 28 вересня під Херсоном. Раніше він вбивав людей в Абхазії, Придністров'ї, а також в Косово на боці сербів.

"Вольга" був одним з керівників лівонаціоналістичного громадського руху.

"У базі даних "Миротворця" і в інших джерелах зазначено наступне. Горшков Єгор Іванович - д/н 13.08.1972. Місце народження: м. Котлас, Архангельська обл., РФ. Бойовик НЗФ в командуванні т.зв. окремого батальйону спеціального призначення про СпН "Хан" (вч 08808) 1 АК ЮВО ЗС РФ. Перший заступник командира батальйону, на той час звання "капітан", позивний "Вольга". Так само ідеолог і один з керівників російського лівонаціоналістичного громадського руху "Суть часу", - написав Іраклі Комахідзе.

ліквідований окупант
ЗСУ ліквідували російського окупанта "Вольгу" / Іраклі Комахідзе

Раніше повідомлялося, що українські військові ліквідували окупанта з українським корінням 27-річного Ігоря Бойчука. У країні-агресорі РФ повідомили, нібито він з російського міста Когалим. Однак виявилося, що окупант насправді родом з Луцька.

Нагадаємо, раніше українські бійці точним вогневим ударом в районі населеного пункту Сватове на Луганщині поранили представника російської військової верхівки-командира 144 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії РФ генерал-майора Олега Цокова.

Інші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти