"5 хвилин - 5 влучень": у Мережі показали точну роботу снайпера ССО

17 листопада 2022, 13:15оновлено 17 листопада 2022, 13:45
Снайпер 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго одним пострілом вразив двох ворогів. Події відбувалися на Донецькому напрямку.
Снайпер
Снайпер одним пострілом вразив двох ворогів / Фото УНІАН

У Мережі показали кадри з фрагментом успішної роботи одного зі снайперів Сил спецоперацій. Він одним пострілом зумів вразити двох російських окупантів. Загалом же захисник за п'ять хвилин влучив по п'яти ворогах.

Ролик опубліковано на Facebook-сторінці командування ССО ЗСУ.

"5 хвилин - 5 влучень. З таким результатом відпрацював по російських окупантах один зі снайперів ССО України", – йдеться в повідомленні.

відео дня

На кадрах не видно українського військового, а лише його роботу.

Події відбувалися на Донецькому напрямку фронту. Там українському снайперу з 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго вдалося знищити трьох і поранити двох російських загарбників.

"Під час роботи за один постріл вдалося вразити одразу двох ворогів", – уточнили в командуванні ССО ЗСУ.

'5 хвилин - 5 влучень': у Мережі показали точну роботу снайпера ССО

Як повідомляв Главред, український снайпер впритул наблизився до світового рекорду, ліквідувавши на фронті російського окупанта з відстані 2710 метрів.

Тепер у рейтингу найдальшого бойового снайперського пострілу український воїн посідає друге місце у світовому рейтингу. Це підтверджено командуванням Збройних сил України.

Нагадаємо, у травні українські військові ліквідували командира відділення стрілецької роти снайперів Сергія Царькова - найкращого снайпера окупантів із Забайкалля.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти