В Україні "задвухсотили" снайпера РФ, який допомагав анексувати Крим

29 липня 2022, 08:28
У загарбницькій війні в Україні житель Палласівського району Яків П'ятиріков брав участь у званні єфрейтора. Був старшим снайпером мотострілецького відділення.
Яків Пятириков
Яків П'ятириков був ліквідований в Україні / Фото v1.ru

В Україні поповнив ряди "двохсотих" російських окупантів 32-річний російський снайпер Яків П'ятиріков, який раніше був нагороджений медаллю "За повернення Криму".

Як пишуть російські пропагандистські ЗМІ, П'ятирикова вже поховали вдома під Волгоградом.

У загарбницькій війні в Україні житель Палласівського району брав участь у званні єфрейтора. Був старшим снайпером мотострілецького відділення. Загинув при виконанні бойового завдання. У чоловіка залишилися дружина і шестирічний син.

відео дня

Як повідомляв Главред, раніше українські захисники ліквідували командира взводу снайперів армії окупантів РФ Івана Дьякова.

У травні українські військові ліквідували командира відділення стрілецької роти снайперів Сергія Царькова, який родом з міста Борзя Забайкальського краю Росії.

Крім того, снайпер Збройних сил України знищив 44-річного російського окупанта з Хакасії Сергія Солнцева, який став відомим після того, як записав відеозвернення до Володимира Путіна з вимогою відправити його на війну в Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти