20 постраждалих, 40 пошкоджених будівель: наслідки ракетного удару

21 вересня 2023, 15:28
249
Рятувальники від самого ранку ліквідовують наслідки ракетної атаки та допомагають постраждалим.
Ракетний удар, енергетика
Росіяни завдали ракетного удару по Україні / Колаж: Главред, фото: УНІАН, скріншот

Сьогодні, 21 вересня, Україна постраждала від масованої ракетної атаки, влаштованої окупантами. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив про страшні наслідки цього нападу, вказавши, що 20 людей постраждали, а 40 будівель зазнали руйнувань.

"Внаслідок цієї терористичної атаки було пошкоджено близько 40 будівель, постраждали два десятки людей.", - сказав очільник уряду.

Шмигаль також висловив вдячність рятувальникам та системі проповітряної оборони, які невтомно працювали, щоб мінімізувати наслідки цієї жахливої атаки.

відео дня

"Наші рятувальники від самого ранку розбирають завали, дістають постраждалих і надають всю необхідну допомогу. Дякую їм за службу. А також дякую нашим силам ППО, які збили більшість ракет, чим врятували не одне людське життя", - додав Шмигаль.

Ракетний удар по Україні

Вранці 21 вересня, російська армія запустила десятки смертоносних ракет по Україні. Сили протиповітряної оборони (ППО) України продемонстрували неймовірну ефективність та мужність, збивши 36 з 43 ворожих ракет.

Гучні вибухи прогриміли у Києві, Харкові, Львові, Рівному та Черкасах.

Через влучання уламків ракети в Черкасах, постраждав об'єкт соціальної інфраструктури, як виявилося пізніше, це був готель. Пожежа, що виникла внаслідок цього вибуху, перекинулася на торгові павільйони місцевого ринку.

У Києві було зафіксовано щонайменше чотири вибухи. Уламки ракет впали трьох районах столиці - Шевченківському, Дарницькому і Голосіївському. Крім цього, в Київській області від ракетного удару росіян постраждали сім людей.

В Рівненській області постраждала як цивільна, так і енергетична інфраструктура. Внаслідок атаки була частково зруйнована служба технічного обслуговування автомобілів (СТО), а також пошкоджені автомобілі, які перебували там.

Більше про ракетні атаки:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти