РФ атакувала ракетами Рівненщину: зруйноване СТО і не тільки, багато людей без світла

21 вересня 2023, 09:56
Російські ракети влучили в цивільну та енергетичну інфраструктуру у Рівненській області.
Ракетный удар, ракета, спасатель
РФ атакувала ракетами Рівненщину/ колаж: Главред, фото: скрін, Міноборони РФ, ДСНС України

Під час масованої ракетної атаки окупантів по Україні рано вранці 21 вересня була атакована також Рівненська область. Ракети влучили в цивільну та енергетичну інфраструктуру.

Про це розповів очільник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у відеозверненні. Він повідомив, що, зокрема, була частково зруйнована СТО і пошкоджені автомобілі, які були там.

"Позаду мене СТО, яке частково зруйноване, та пошкоджені автомобілі, які були на території. На щастя, обійшлося без жертв", – зазначив голова ОВА.

відео дня

Також він повідомив, що внаслідок атаки відсутнє енергопостачання у частині Рівненського району. Всі відповідні служби працюють, в тому числі й Рівнеобленерго.

Голова Ровенской ОВА
Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль розповів про атаку РФ по Рівненщині/ скрін

Дивіться відео, як голова Рівненської ОВА Віталій Коваль розповів про атаку РФ по Рівненщині:

Ракетний удар РФ по Україні

Рано вранці у четвер, 21 вересня, країна-агресорка Росія завдала ракетного удару по Україні. У Києві, Харкові, Рівному та інших містах прогриміли вибухи. У Києві через падіння уламків були пошкодження у Дарницькому, Солом'янському, Шевченківському районах. У Дарницькому районі виникли загоряння. Постраждали 7 осіб, зокрема дитина.

Також росіяни атакували готель у Черкасах, там почалася пожежа. Постраждали 7 осіб та 10 осіб евакуйовано. З-під завалів врятовано 1 особу.

У Харкові внаслідок атаки зруйновано складську будівлю, постраждали дві людини. У Львівській області ворог завдав удару по промисловій зоні, є руйнування та займання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти