Російська ядерна зброя у Криму: експерт "злив" ув Мережу секретні дані

6 березня 2020, 14:49
На думку експерта, під угрохой ймовірного ядерного удару з боку РФ опинилася вся східна частина блоку НАТОю
Ядерна ракета, запуск
Ядерна ракета, запуск / Reuters

Командування російської армії провело розміщення у тимчасово аннексованому півострові Крим ракет з ядерними боєголовками, а також літаків - для їх перевезення.

Відповідну думку в коментарі Обозрєвателю висловив експерт з морського права Богдан Устименко. За його даними, ракети знаходяться на обліку 12-го Головного управління Міністерства оборони РФ (12 ГУ) у районі військової частини 6915 у селі Краснокам'янка - поблизу міста Феодосія.

"Офіційно ця частина зараз належить Федеральній службі військ національної гвардії РФ. Також є встановлений розвідками факт - на території півострова перманентно перебувають системи озброєнь, у тому числі літаки, здатні нести ядерну зброю", — розповів Устименко.

На думку експертів, ракетам, розміщеним під Феодосією зі загрозою ймовірного ядерного удару з боку РФ виявилася не тільки Україна, але й вся східна частина блоку НАТО (а також штаб-квартира Шостого флоту США в Італії).

Нагадаємо, раніше колишня "прокурор няш-мяш" Наталя Поклонська влаштувала в Мережі істерику - після заяви президента Володимира Зеленського про День опору Криму російської окупації. При цьому вона назвала "національну ідею України" - "маніакальною" і нагадала про своє українське коріння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти