"Шлях в нікуди": Поклонська оцінила анексію Криму Росією

27 лютого 2020, 03:40
Наталія Поклонська влаштувала істерику через заяву президента Володимира Зеленського про День опору Криму російської окупації.
Наталія Поклонська
Наталія Поклонська / "НТВ"

Колишня прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська влаштувала істерику на заяву президента Володимира Зеленського про День опору Криму російської окупації. При цьому вона назвала "національну ідею України" - "маніакальною".

"Сталося! З'явилася національна ідея України — Крим. Так сказав президент Зеленський. Але насправді це не національна, а маніакальна ідея — для її зміцнення навіть підписаний спеціальний указ про День опору окупації Криму. Дуже цікаво — треба ж, кримчани "окупували" Крим... Вже ясно, що для Києва є "окупантами" майже 3 млн осіб, що проживають на півострові. Незрозуміло інше — як від нас позбутися? У своїй "національній ідеї України" влада випадково не придумала ще спосіб нашого знищення? Підкажу: не партеся! Ніяк! Я, наприклад, окупувала Крим, коли мені було 8 років. Моя дочка народилася і відразу окупувала Крим. І кожен кримчанин теж займається окупацією півострова донині. Вже народжуємося окупантами, ага", - написала Поклонська у своєму Telegram-каналі.

При цьому вона нагадала про свої українські корені. Крім того, вона знову заявила про "заокеанську Революцію Гідності".

відео дня

"Заокеанська "Революція Гідності" повела українців по неправильному шляху: їх змушують заперечувати і знищувати все, що пов'язано з Росією. Це шлях в нікуди... Українці повинні зберегти свою культуру, звичаї, традиції... На жаль, з маніакальними ідеями печерних націоналістів і тремтячою перед цими орками владою можна втратити цілу країну і націю...", - зазначила одіозна екс-прокурор.

'Шлях в нікуди': Поклонська оцінила анексію Криму Росією

Як раніше повідомляв Главред, президент Володимир Зеленський анонсував введення нової пам'ятної дати в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти