В Україну вривається спека: синоптики назвала дату різкого потепління

3 жовтня 2022, 20:32
Довгоочікуване потепління в Україну прийде відразу на тиждень.
погода, погода в Україні
Погода в Україні / goodfon.ru

Погода в Україні на початку жовтня не сильно радує своїм теплом. Як зазначає синоптик Наталка Діденко, в північних і західних регіонах протягом дня, 4 жовтня температура повітря прогнозується всього на рівні +8 +12 градусів.

У центральних в центральних від +10 до +15 градусів, а ось в східних і південних областях колонка термометра покаже до + 19 градусів.

Дощі очікуються в західних, північних областях та місцями на сході України. У той же час в більшості центральних регіонів країни істотні опади малоймовірні.

"У Києві 4 жовтня очікується переважно хмарна, з періодичним дощем, погода. Буде холодно, протягом дня в межах + 9 градусів", - додала Діденко.

читайте такожПрикмети на 4 жовтня: які 3 речі потрібно зробити, щоб в будинок залучити гроші і достаток

Коли в Україні потеплішає

В Україну бабине літо приїде в середу, 5 жовтня, і пробуде тут до наступної середи, 12 жовтня. Протягом тижня на більшості територій спостерігатиметься суха і тепла погода з сонячними проясненнями.

"Трохи куценьке, на тиждень, проте без дощів, з сухим повітрям, сонячними проясненнями, прекрасними туманами і, хоч і відносним, але все ж приємним теплим повітрям з температурою +14 +21 градус. Дочекаємося і будемо разом радіти", - каже синоптик.

Карта погоди

Якою буде зима

Зима в Україні в 2023 році повинна бути теплою і без опадів.

Як каже кліматолог Віра Балабух, попередні кілька років зимова середньодобова температура коливалася від -5 до +5 градусів цельсія, і ця тенденція повинна зберегтися.

У той же час синоптики сайту Wisemeteo вважають, що наступна зима буде мало чим відрізнятися від попередньої. Середня температура прогнозується на рівні 0 градусів, а опади очікуються нечасто.

читайте такожОбалденная грибна закуска за 10 хвилин: швидкий рецепт ідеального страви

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти