В Україну йдуть заморозки, але тепло ще повернеться: синоптик розповів, коли чекати бабине літо 2022

3 вересня 2022, 15:45
Найближчим часом у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях місцями можливі нічні заморозки, каже прогноз погоди.
В Україну йдуть заморозки, але тепло ще повернеться: синоптик розповів, коли чекати бабине літо 2022
Коли чекати на бабине літо 2022 - прогноз синоптика / Фото pixaby

Погода в Україні найближчим часом сильно зміниться - в країну йдуть досить відчутні заморозки. Такий прогноз погоди озвучив народний синоптик Стас Щедрін.

Найближчим часом у північно-західних (Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській) та Сумській областях місцями можливі нічні заморозки, написав синоптик на своїй сторінці у Facebook.

Щедрін прогнозує, що Україну накриють дощі та сильне похолодання. Температура повітря знизиться до +14...+22 °з в денні години і до +6 ... +13°С – в нічні.

Прогноз погоди по Україні
Прогноз погоди по Україні - карта / facebook.com/Stas1234567

При цьому тепло в Україну ще повернеться, прогнозує народний синоптик. За його словами, бабине літо 2022 прийде в Україну в жовтні.

Прогноз погоди в Україні на осінь 2022

Як повідомляв Главред, завідувачка відділом прикладної метеорології та кліматології Укргідрометцентру Віра Балабух говорила, що погода в Україні у вересні 2022 буде більше схожа на літню. Середня температура повітря може бути на один градус вище, ніж в останні 30 років.

Синоптик wisemeteo обіцяв, що погода в Україні у вересні 2022 року практично по всій території країни буде спекотною. У всіх областях, крім західних, стовпчики термометрів в окремі дні піднімуться до +34 градусів. Найспекотніше буде в східних та південних регіонах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти