StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка серіалу Венздей звинувачений у згвалтуванні і сексуальних домаганнях

19 січня 2023, 22:28
Тепер на Ксав'є Торпа глядачі дивляться зовсім по-іншому.
Персі Хайнс Уайт, Дженна Ортега
Персі Хайнс Уайт і Дженна Ортега в серіалі Венздей / imdb.com

21-річний канадський актор, зірка серіалів Венздей, Поміж та Обдаровані, Персі Хайнс Уайт став фігурантом гучного скандалу - безліч дівчат в Twitter під хештегом #cancelpercy (скасуйте Персі) діляться своїми історіями про те, як стали жертвами сексуального насильства з його боку.

У період, коли акторові було 17-20 років, він надсилав фотографії свого оголеного тіла, і повідомлення сексуального характеру різним дівчатам, а також влаштовував вечірки, на яких поїв потенційних жертв алкоголем і давав наркотики.

Дівчина під ніком milkievich розповіла, що на одній з таких гулянок Уайт "атакував" її, але вона "була занадто п'яна", щоб чинити опір. Інша жертва актора розповіла, що навіть зверталася за допомогою в поліцію, проте там її заяву з якоїсь причини не прийняли.

відео дня

"Він допустив те, щоб мене згвалтували в його підвалі, і коли він подзвонив мені з цього приводу, то найбільше турбувався про поліцію, а не про те, чи все зі мною в порядку", - розповідає ще одна дівчина.

Інформацію про секс-вечірки з алкоголем і наркотиками, на яких дівчат примушували до інтимної близькості, підтверджує також людина з близького оточення Персі Хайнса Уайта. Хлопець, який жив з актором по сусідству розповідає, що той користувався поганою славою: "Я ріс поруч з ним і його друзями, і у мене було багато подружок, які розповідали мені про жахливі речі, які вони з ними робили".

Звинувачений в наругах Персі Хайнс Уайт ці заяви не коментує, проте свої сторінки в соціальних мережах він вже закрив для перегляду і коментарів.

Раніше скандальний 45-річний американський репер Каньє Уест потайки від громадськості знову одружився: обраницею стала дівчина - точна копія Кім Кардашьян.

Також стало відомо, що у Брітні Спірс стався маніакальний напад у ресторані в Лос-Анджелесі, через який її чоловік Сем Асгарі покинув заклад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти