StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Маніакальний припадок": Брітні Спірс оскандалилася в ресторані

15 січня 2023, 16:03
Співачка в черговий раз потрапила в скандал, причому зробила це публічно.
Брітні Спірс
Брітні Спірс / instagram.com/britneyspears

У Брітні Спірс стався маніакальний напад у ресторані в Лос-Анджелесі, через який її чоловік Сем Асгарі покинув заклад.

За інформацією Page Six. люди, які нібито були свідками інциденту Джої в Вудленд-Хіллз, штат Каліфорнія, виявили, що 41-річна поп-ікона була "маніакальною" і говорила безглуздо.

Відвідувачі ресторану також записували Спірс, що, як повідомляється, засмутило співачку. На відео можна побачити, як Спірс тримає меню, щоб приховати своє обличчя від камери.

відео дня
'Маніакальний припадок': Брітні Спірс оскандалилася в ресторані
Брітні та її психоз. Фото TMZ

Джерела стверджують, що 28-річний Асгарі був "явно засмучений" і "втік" із закладу без дружини. Всього через дві хвилини Спірс, як повідомляється, вийшла сама, а її охоронець нібито взяв рахунок.

Представники музичної суперзірки не одразу відповіли на запит Page Six про коментар. Представник Асгарі відмовився коментувати.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що американська співачка Брітні Спірс має дивне хобі-вона любить публічно оголюватися, і ділиться своїми" голими " кадрами в соціальних мережах. І хоч її чоловік, модель і фітнес-інструктор Сем Асгарі, не схвалює подібного захоплення, зупинятися Брит, схоже, не збирається.

Втім, свої висновки вона все ж зробила-під пікантними фото і відео вона приховує коментарі, щоб токсичні ненависники не обмежували її свободу самовираження.

Нещодавно Спірс показала на своїй сторінці в Instagram, як приймає душ - вона позувала під цівками води, міцно стискаючи пишний бюст руками. Косметика на обличчі поп-легенди розпливлася, а волосся, зібрані в пучок на потилиці, падають на її обличчя недбалими пасмами.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти