StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Правдивої брехні" жорстко засудила Російський тероризм у Дніпрі

24 січня 2023, 12:56
Актриса Джеймі Лі Кертіс всім 4,8 млн своїх фоловерів показала наслідки російського ракетного обстрілу в Кремлі.
Дніпро, Кертіс
Зірка "правдивої брехні" жорстко засудила Російський тероризм у Дніпрі / ДСНС, https://ua.depositphotos.com

Легендарна голлівудська зірка Джеймі Лі Кертіс (відома за ролями в бойовику "Правдива брехня" і серії фільмів жахів "Хеллоуїн вбиває") дуже жорстко в своєму Instagram вилаяла російських окупантів - за підлий ракетний удар по багатоповерховому будинку в Дніпрі.

Актриса всім 4,8 млн своїх фоловерів показала наслідки російського обстрілу.

"Незважаючи на постійну небезпеку війни, життя в Україні часом протікає майже нормально. Але раптом все змінюється, як це сталося в Дніпрі, після того, як ракета потрапила в житловий комплекс. Загинули 46 людей, у тому числі шість дітей, і 80 отримали поранення. Це була одна з найбільш смертоносних одиночних атак на цивільне населення з перших тижнів війни", – написала знаменитість.

Нагадаємо, раніше легенда світової попмузики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі-Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R. ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Пізніше повідомлялося про те, що легенда французького кіно Ален Делон приєднався до проекту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier та посольства України. У його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші українського Кобзаря Тараса Шевченка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти