StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Живе в моєму кабінеті": Буданов розповів про своє романтичне щастя

26 серпня 2023, 21:00оновлено 26 серпня 2023, 21:38
1460
Глава української розвідки повідав, як складається його особисте життя.
Кирило Буданова та його дружина Маріанна
Кирило Буданова і його дружина Маріанна / Колаж Главред, фото скріншот, Elle

Голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів про те, як будується під час війни його сімейне життя.

За словами Буданова, їм з дружиною Маріанною під час війни не доводиться переживати додаткове випробування розлукою. Адже вони знаходяться разом цілодобово.

Про це Буданов розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Моє щастя завжди зі мною, тому що моя дружина живе зі мною в кабінеті, 24 на 7. Раніше я йшов на роботу – повертався додому, а зараз...", – поділився він.

На питання про те, чи романтична він людина, Буданов не відповів, мовляв, це краще знає дружина. А ще він "підкоригував" історію, яку свого часу розповідала в інтерв'ю Маріанна: як в перші тижні повномасштабного вторгнення він порадував її в день народження саморобну листівку і букет тюльпанів, які десь зміг дістати.

"Неправда. Жодного букету я не знайшов. У той час трохи було не до квітів, і мені так здається, що особливо їх і не продавали. Ну, може, і помиляюся, але я тоді не знайшов... Я зробив з стікерів таку, як в першому класі, квітку таку. Все, на що зміг в той момент", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше дружина колишнього ватажка терористів " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) написала листа російському диктатору Володимиру Путіну і почала клянчити відпустити її чоловіка. Мирослава Регінська розпливлася в описі чеснот Гіркіна і заявила, нібито його арешт – це "жахлива помилка".

Раніше також івідома українська естрадна і поп-співачка Софія Ротару відкрито заявила про свою позицію і побажала перемоги українцям у війні з Росією, яку розв'язав кривавий диктатор і терорист Путін.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти