StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина боксера Усика вперше показала обличчя двомісячної доньки

11 квітня 2024, 15:54
Марія Усик напрочуд схожа на свого батька-чемпіона, зазначають шанувальники.
Александр Усик, Екатерина Усик
Олександр Усик діти - Катерина Усик показала молодшу доньку Марію / колаж: Главред, фото: instagram.com/usyk_kate1505

Наприкінці січня український боксер-професіонал Олександр Усик вчетверте став батьком. Його дружина Катерина подарувала спортсмену доньку, яку назвали Марією.

Сьогодні Катерина, вперше з моменту народження дочки, показала, який вигляд має дівчинка. Знімки з'явилися в блозі Усик в Instagram.

Дружина спортсмена разом із Марією перебуває в Києві. Зранку селфі в ліфті з малятком на руках вона подякувала українським захисникам за ранок.

відео дня

Слідом Катерина показала Марію зблизька - дівчинка лежала в ліжечку в рожевій блузці та штанцях. Шанувальники боксера Усика і його сім'ї вже відзначили, що молодша донька спортсмена дуже схожа на свого іменитого батька.

Катерина Усик із донькою
Олександр Усик діти - Катерина Усик показала молодшу доньку Марію / колаж: Главред, фото: instagram.com/usyk_kate1505

Хто такий Олександр Усик?

Олександр Усик - непереможений український боксер-професіонал, який виступає в першій важкій і важкій вагових категоріях. Найкращий боксер незалежно від вагової категорії за версією журналу "The Ring" (2022-2023). Чинний чемпіон світу в професійному боксі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO (2021-н. ч.) і The Ring (2022-н. ч.) у важкій вазі та абсолютний чемпіон світу (2018-2019) у першій важкій вазі, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Реп'яхова показала синець на обличчі від Павліка, і оголосила про суттєві зміни в їхній родині. Блогерка зізналася, що довго не могла зважитися на це.

Також легендарний балетмейстер Раду Поклітару прокоментував роман з Наталею Могилевською і пояснив, чому не привітав співачку із заміжжям і материнством.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти