StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина боксера Усика показала новонароджену доньку і розкрила подробиці пологів

1 лютого 2024, 14:44
Катерина Усик розповіла, як спортсмен дізнався про народження дитини, та як її привітав Залужний.
Катерина Усик
Катерина Усик показала четверту доньку від боксера Олександра Усика / колаж: Главред, фото: instagram.com/usyk_kate1505

28 січня 2024 року Олександр і Катерина Усик вчетверте стали батьками. У родині українського професійного боксера з'явилася дівчинка на ім'я Марія.

Катерина Усик приховувала вагітність, а ось про пологи відверто розповіла в сюжеті ТСН. Молодша донька спортсмена з'явилася на світ в одному з київських пологових будинків. Це було усвідомлене рішення Катерини, як і те, що з нею в лікарні та на виписці нікого не було.

Усик вирішила народжувати четверту дитину самостійно, тому маму і трьох старшеньких вона відправила за кордон. Боксер також не зміг супроводжувати дружину - зараз Олександр Усик веде активну підготовку до ключового у своїй кар'єрі бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, який відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

"Ми народилися і ще десь годин п'ять лежали у пологовій. Зідзвонилися (з Усиком - прим. редактора) одразу. Щойно дитину витягли, - відео було вже у Олександра. Це, звісно, важко, бо в такі моменти хочеться бути поруч зі своєю дружиною, зі своєю дитиною. Але нічого. Треба прославляти країну", - каже Катерина.

Також вона розповіла, що з народженням доньки її привітав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний - відправив листівку з підписом "Дякую за українців".

Дивіться сюжет ТСН про народження четвертої доньки в сім'ї Олександра та Катерини Усиків:

Раніше зірка серіалу "Пліткарка", британський актор Ед Вествік, зробив пропозицію руки і серця своїй коханій на висоті 3000 м у швейцарських Альпах.

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва стала мамою, і сталося це кілька років тому. Подробиці цієї події розкрив український продюсер і ведучий Євген Фешак.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти