StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Раду Поклітару прокоментував роман із Наталією Могилевською

10 квітня 2024, 17:30
Легендарний балетмейстер не став вітати співачку з новим життєвим етапом.
Раду Поклітару, Наталія Могилевська
Раду Поклітару висловився про роман з Наталією Могилевською / колаж: Главред, фото: facebook.com/radupoklitaru, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка і Народна артистка України Наталія Могилевська нарешті знайшла довгоочікуване сімейне щастя - вона одружена і виховує двох прийомних дочок. За спиною у зірки два невдалих шлюби і кілька романів.

Одним з її ймовірних партнерів називають головного балетмейстера Академічного театру "Київ Модерн-балет" Раду Поклітару. У 2011 році вони були колегами і часто разом з'являлися на світських заходах.

У нещодавньому інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Поклітару вперше прокоментував стосунки з Могилевською. Балетмейстер зазначив, що з новим заміжжям і материнством співачку не вітав, а про їхній можливий роман говорить ухильно.

відео дня

"Дізнайтесь у Наталії Могилевської, що вона з цього приводу думає. Дівчина має відповідати першою. Мені зараз соромно, але я взагалі нікого ні з чим не вітаю. Я практично не ходжу у гості. Це сталося із роками. Раніше такого не було. Не ходжу ні на весілля, ні на дні народження, не ходжу на похорони… Навіть люди з мого найближчого оточення припинили ображатися… Мене навіть не намагаються запросити на день народження, бо я все одно не піду", - зізнався хореограф.

Хто така Наталя Могилевська?

Наталя Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що 39-річна Слава Камінська зробила пластику. Співачка показала себе в кабінеті хірурга перед операцією і натякнула, які зміни на неї чекають.

Також українська гімнастка Лілія Подкопаєва розповіла про трагедію з кумою Ані Лорак. Рішення співачки, яка була спортсменці близьким другом, зрадити Україну, стало для Лілії шоком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти