StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"І це не вперше": Катерина Репяхова показала синець на обличчі від Павліка

10 квітня 2024, 21:30
Дружина співака зізналася, що в їхній родині тепер буде нове правило.
Катерина Репяхова та Віктор Павлік із сином
Катерина Репяхова з сином - дружина Віктора Павліка показала синець на обличчі / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Українська бізнесвумен і блогерка Катерина Реп'яхова перебуває у стосунках зі співаком Віктором Павліком уже понад 8 років. Разом пара виховує сина Мішу, якому в червні виповниться 3 роки.

Сьогодні у своєму блозі в Instagram Репяхова заявила, що на її сім'ю чекають великі зміни. Вона показала синьо-зелений синець на верхній повіці, і зізналася, що це відбувається з нею вже не вперше.

Синець поставив їй Павлік. Щоправда, не чоловік Віктор, а син Міша - хлопчик уже досить великий, але все ще спить із батьками. Через це уві сні він може випадково травмувати маму. Катерина прийняла рішення виділити дитині окреме спальне місце.

відео дня

Вона розповіла, що довго йшла до цього, і переживає, як син сприйме нові умови: "Міша спить на мені з 9 місяців, з того моменту, як розпочалася війна. Я довгий час психологічно не могла його відпустити в окреме ліжко через обстріли. Я думала, якщо що, я зможу його закрити собою. І з часом він звик сильно. Як пояснити дитині, що він тепер має спати окремо? Я не знаю".

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова з сином - дружина Віктора Павліка показала синяк на обличчі / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що 39-річна Слава Камінська зробила пластику. Співачка показала себе в кабінеті хірурга перед операцією і натякнула, які зміни на неї чекають.

Також українська гімнастка Лілія Подкопаєва розповіла про трагедію з кумою Ані Лорак. Рішення співачки, яка була спортсменці близьким другом, зрадити Україну, стало для Лілії шоком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти