StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шкода до сліз: дочка тяжкохворого Брюса Вілліса показала з ним відео

25 листопада 2023, 10:41
Дочка актора Брюса Вілліса довела фанів до сліз відео з ним, де у нього трясуться руки і він дивиться кудись безглуздим поглядом.
Вілліс, дочка
Дочка Брюса Вілліса Скаут ЛаРу показала з ним фото і відео / колаж Главред, фото Instagram

Рідні та близькі тяжкохворого легендарного голлівудського актора Брюса Вілліса (який страждає від лобно-скроневої деменції) стали все частіше ділитися фото і відео з ним. Тепер відзначилася Скаут ЛаРу Вілліс - середня дочка артиста від шлюбу з легендарною актрисою Демі Мур.

У сторіс свого фотоблогу Скаут запостила коротке (але дуже зворушливе і дущещипательное) відео без звуку, де батько бере її за руку. При цьому руки у Вілліса сильно трясуться, а сам він дивиться кудись безглуздим поглядом.

Трохи пізніше Скаут поділилася фотографією, де вона поклала голову батькові на руку. У коментарях її фоловери зізналися, що дуже поважають Брюса Вілліса і їм дуже шкода, що його проблеми зі здоров'ям на нього так сильно впливають.

Вілліс, дочка

Нагадаємо, раніше дружина Брюса Вілліса розповіла, як молодша дочка реагує на його хворобу. Емма зазначає, що 9-річна Евелін характером схожа на свого батька, і її безпосередність змушує маму ковтати сльози.

Також стало відомо, що перша дружина актора, Демі Мур, завершила кінокар'єру заради хворого Брюса Вілліса. Емма Хемінг висловила свою думку з цього приводу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти