StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Брюса Вілліса поділилася новинами про важку недугу актора

10 листопада 2023, 11:26
Сім'я хворого актора відкрито говорить про його діагноз.
Як зараз виглядає Брюс Вілліс
Як зараз виглядає Брюс Вілліс / Колаж Главред, фото Pixabay, Instagram / buuski

Дочка хворого голлівудського актора Брюса Вілліса Таллула Вілліс показала, як зараз виглядає актор і як змінюється його стан.

За інформацією The Daily Mail, 29-річна актриса, батько якої, як кажуть, втрачає "радість життя" та "мовні навички" на тлі деменції, розповіла про своє самопочуття під час епізоду "шоу Дрю Баррімор".

У лютому близькі Брюса оголосили в соціальних мережах, що у нього діагностовано лобно-скроневу деменцію (FTD), яка, за словами Таллули, є "агресивним когнітивним захворюванням – формою деменції, що зустрічається дуже рідко".

відео дня

На запитання Дрю, чому сім'я вирішила так відкрито говорити про його діагноз, молодша дочка Брюса і Демі Мур відповіла: "Ну, я думаю, це двояка обставина".

Брюс Вілліс з молодшою дочкою
Брюс Вілліс з молодшою дочкою / Фото Instagram / buuski

"З одного боку, це те, ким ми є як сім'я, але також для нас дуже важливо поширювати інформацію про ЛВД. Якщо ми можемо взяти щось, з чим ми боремося як всією сім'єю, так і індивідуально, щоб допомогти іншим людям, то це того варте", - додала вона.

Потім Баррімор запитала актрису, в якому стані зараз перебуває Брюс, на що Таллула відповіла: "Він той самий... і я зрозуміла, що це найкраще, про що тільки можна мріяти".

"І те, що я бачу, — це любов, коли я з ним", —додала вона. "І це мій батько, і він мене любить".

Таллула - молодша дочка Демі Мур і Брюса, у яких також є 35-річна Румер і 32-річна Скаут. Пара була одружена з 1987 року до розлучення в 2000 році.

Пізніше актор одружився з Еммою Хемінг у 2009 році, а також у них є спільні дочки Мейбл, 11 років, та Евелін, дев'ять років.

Раньше дружина Брюса Вілліса розповіла, як молодша дочка реагує на його хворобу. Емма зазначає, що 9-річна Евелін характером схожа на свого батька, і її безпосередність змушує маму ковтати сльози.

Також стало відомо, що перша дружина актора, Демі Мур, завершила кінокар'єру заради хворого Брюса Вілліса. Емма Хемінг висловила свою думку з цього приводу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти