StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Проукраїнська позиція": відомий ведучий розповів про зрадницю Марченко

15 березня 2024, 10:50оновлено 15 березня, 15:08
Григорій Решетник поділився, що вважав зрадницю Оксану Марченко патріоткою України.
'Проукраїнська позиція': відомий ведучий розповів про зрадницю Марченко
Оксана Марченко ніколи не показувала прокремлівських наративів на зйомках / коллаж: Главред, фото: instagram.com/oksana.marchenko.official/, t.me/oksana_marchenko_official

Український телеведучий Григорій Решетник висловився про зрадницю України та куму диктатора Путіна Оксану Марченко, яка проживає в країні-терористці РФ.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Григорій розповів, що, коли він із Марченко працював на СТБ, не бачив жодних проросійських настроїв у ведучої.

Решетник підкреслив, що Марченко завжди розмовляла тільки українською мовою і він навіть вважав її патріоткою.

відео дня

"У мене не було робочих стосунків з Оксаною Марченко, оскільки ми не вели жодних проєктів. Ми зустрічалися кілька разів на зйомках промо, загальнонаціональних зйомках. Оксана була україномовною ведучою, висловлювала проукраїнську позицію. Її сім'я, всі жили тут", - наголосив Григорій Решетник.

Хто така Оксана Марченко?

Оксана Марченко - колишня українська телеведуча, дружина проросійського олігарха Віктора Медведчука, кума президента РФ Володимира Путіна.
19 лютого 2021 року РНБО України ввела санкції щодо Марченко за фінансування тероризму, збройної та інформаційної агресії Росії щодо України. Фігурантка бази "Миротворець". У квітні 2023 року Марченко було оголошено в розшук як особу, яка переховувалася від досудового розслідування з 24 березня 2023 року.

Додамо, нещодавно Оксана Марченко показала, який вигляд має зараз. Після численних пластичних операцій і косметичних процедур вона абсолютно втратила схожість зі своєю колишньою зовнішністю. На свіжому фото кума Путіна показала себе зі стриманим макіяжем і новим кольором волосся.

А також стало відомо, що з Марченко в Росії збираються зробити нового політичного лідера і планують масштабну кампанію, обличчям якої вона має стати.

Читайте більше про Марченко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти