StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Капці святого Спиридона і рани": кума Путіна Марченко видала маячню в "Паломниці"

8 лютого 2024, 14:53
Скандально відома кума диктатора Путіна Оксана Марченко вирішила випустити для російських агресорів новий сезон свого православного проєкту "Паломниця".
Марченко, Путин
Кума диктатора Путіна відзначилася неймовірним православним маренням / колаж Главред, скріншоти з відео

Скандально відома колишня українська телеведуча Оксана Марченко - вона ж дружина обвинуваченого в державній зраді колишнього нардепа Віктора Медведчука (вони з чоловіком ще й куми російського диктатора Володимира Путіна) - намагається зробити в країні-агресорі РФ нову кар'єру - і випустила в Мережі новий сезон свого серіалу "Паломниця". На це звернули увагу журналісти проєкту "Телебачення Торонто".

На екрані Марченко блукає з рюкзаком за плечима (і з досить-таки кислою фізіономією) різними церквами РПЦ і розповідає всілякі небилиці. Наприклад, як її благовірного нібито "врятувало" з "катівень" українських силовиків "запрошення на день народження Богородиці". Потім вона стверджує, що під час обшуку в їхніх із Медведчуком маєтках хтось нібито вкрав усі матеріали другого сезону "Паломниці". А зараз нібито злодії повернули все вкрадене.

Крім того, в рамках серіалу "Паломниця" Марченко веде "задушевні" бесіди про православ'я з путіністами - зокрема, з кремлівським блазнем Миколою Басковим або з сербським актором і фанатом Росії Мілошем Біковичем (який нещодавно втратив через свої імперські погляди роль у серіалі каналу НВО "Білий лотос").

908

І, апофеоз її вигадки - Марченко розповідає, про те, що нібито обпекла собі груди гірчичниками. І нічого не допомагало впоратися, окрім як капці святого Спиридона (шкода, тільки незрозумілого, чи були вони білого кольору).

"Ми всі займаємося самолікуванням. Я вирішила поставити собі гірчичники від кашлю. Я відчула жахливе печіння. Коли ці тортури закінчилися і я зняла гірчичники, то побачила на своїх грудях вісім кривавих ран. Мені поставили невтішний діагноз - хімічний опік четвертого ступеня. Коли я доторкнулася до капців святого Спиридона, священик поклав на мене єпитрахиль і прочитав молитву. Наступного ранку, коли я приймала душ, я побачила, що на моїй шкірі немає жодного сліду від моїх страшних опіків", - видала відмінну маячню кума Путіна.

Нагадаємо, раніше латвійська співачка Лайма Вайкуле зробила заяву про якість культури країни на болотах, від якої пропагандисти завищали від образи.

Також "Хюррем з Пишного століття", турецько-німецька актриса і модель Мер'єм Узерлі, зганьбилася пропагандистською вечіркою на День народження молодшої дочки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти