StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Одіозна Оксана Марченко показала, який вигляд має зараз

19 лютого 2024, 16:22
Скандально відома дружина зрадника Медведчука вирішила змінити імідж.
Оксана Марченко
Оксана Марченко зараз - як виглядає колишня ведуча Х-фактора / колаж: Главред, фото: t.me/oksana_marchenko_official

Ведуча і дружина обвинуваченого в держзраді колишнього нардепа Віктора Медведчука Оксана Марченко вдає з себе побожну жінку, але підтримує рф і свого кума - кремлівського диктатора Путіна. Утім, цей зв'язок не дає їй змоги повернути популярність, яка була в неї в Україні.

У країні-окупанті Марченко у великий шоу-бізнес шлях закритий, хоч вона і намагається в нього пробитися. Про це свідчить підвищена активність у її Telegram-каналі, який вона перестала вести у квітні 2022 року.

Тепер же там з'явилися посилання на нові випуски її православного шоу "Паломница", в якому вона ходить з рюкзаком за плечима по різних церквах країни на болотах, а також веде високодуховні бесіди з артистами-путіністами.

відео дня

Крім того Марченко показала, який вигляд має зараз. Після численних пластичних операцій і косметичних процедур вона абсолютно втратила схожість зі своєю колишньою зовнішністю часів її зйомок у "Х-факторі". На свіжому фото кума Путіна показала себе зі стриманим макіяжем і новим кольором волосся. Тепер Оксана Марченко брюнетка з натуральним каштановим відтінком.

Оксана Марченко
Оксана Марченко зараз - який вигляд має колишня ведуча Х-фактора / t.me/oksana_marchenko_official

Раніше п'яного пропутінського співака Діму Білана зняли на концерті в Казахстані - артист на сцені невиразно бурмотів і співав, забуваючи слова і не потрапляючи в ноти.

Також стало відомо, що російського актора Олексія Паніна заарештували в РФ за критику кремля і підтримку України. Півроку тому його вже оголошували в розшук, що невимовно веселить артиста.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти