StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яніна Соколова висловилася про стосунки з Андрієм Хливнюком після скандального фото

14 листопада 2022, 21:13
Соколова розкрила секрет селфі в інтимній напівтемряві.
Яніна Соколова, Андрій Хливнюк
Яніна Соколова прокоментувала стосунки з Андрієм Хливнюком / instagram.com/yanina_sokolova, instagram.com/andriihorolski

Відома українська ведуча і журналістка Яніна Соколова заінтригувала шанувальників спільним селфі з Андрієм Хливнюком, лідером гурту Бумбокс і захисником України, в атмосфері інтимної напівтемряви.

Раніше вона заявила, що розірвала 12-річний шлюб з банкіром Володимиром Литвином. Тому знімок з одиноким музикантом спровокував чутки про їх з Соколовою роман.

Журналістка вирішила припинити ці чутки на корені, щоб уникнути зайвих домислів. На своїй сторінці в Facebook вона описала обставини, за яких було зроблено фото, і підкреслила, що нічого романтичного в її зустрічі зі старим знайомим не було.

відео дня

"З Андрієм Хливнюком я бачуся двічі на рік. Фото "у барі", зроблене після інтерв’ю для "Рандеву" із власником закладу Кирилом Кисляковим, з яким ми обідали після. "Рандеву" ми знімаємо у барі. Тому фото з бару. З інших приводів я ходжу туди, на жаль, рідко і веду доволі закритий домашньо-робочий стиль життя. Свічки на столі – бо світла нема. Зараз мільйони українців запалюють свічки не через романтизм, а тому що їжі не видно", - розповідає Соколова.

Раніше відомий український модельєр Андре Тан заінтригував шанувальників новим романом. Вперше після розлучення в 2021 році він заговорив про особисте життя і показав фото з коханою.

Також зірка кіносаги Сутінки Тейлор Лотнер розчарував всіх прихильниць чарівного перевертня Джейкоба Блека: актор одружився на дівчині, з якою зустрічався з 2018 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти