StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Виставив геть: мовчун Валерій Леонтьєв жорстоко вигнав рідного батька

8 вересня 2024, 16:07
8163
Мовчун Валерій Леонтьєв досі шкодує про свій вчинок.
Валерій Леонтьєв
Валерій Леонтьєв негарно вчинив зі своїм батьком / колаж: Главред, фото: instagram.com/valera_leontiev/

Російський співак Валерій Леонтьєв, який вважає за краще мовчати про страшне вторгнення РФ в Україну і тривалий час відсиджувався в США, не любить розповідати і про свою сім'ю.

Як розповів зрадник України Ігор Крутий в інтерв'ю росЗМІ, мовчун ніколи не мав теплих стосунків із батьком і коли поїхав від батьків, то більше з ним не спілкувався. Але одного разу, коли співак гастролював Далеким Сходом, батько сам знайшов сина і спробував із ним поговорити, але артист виставив його за двері.

відео дня

"Коли він став Валерієм Леонтьєвим, до нього десь на Далекому Сході постукали в номер, він відчинив. Стояв чоловік і сказав: "Я твій батько". Він сказав йому щось неприємне і зачинив двері. А потім шкодував", - розповів Крутой.

Хто такий Валерій Леонтьєв?

Валерій Леонтьєв - радянський і російський співак, композитор і актор; народний артист РФ. Багаторазовий володар музичних премій "Звукова доріжка", "Овація" і "Золотий грамофон". Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, артист виїхав зі своєї терористичної батьківщини.

Валерій Леонтьєв - останні новини по темі

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Валерій Леонтьєв опинився серед тих, хто в лютому 2022 року, після початку повномасштабної війни в Україні, покинув країну-окупанта. Він осів у Маямі, США, де вже багато років живе і працює його дружина, і де подружжя має нерухомість.

А також Лайма Вайкуле в завуальованій формі розкрила позицію свого колеги, легендарного співака Валерія Леонтьєва з приводу повномасштабної війни країни-агресора Росії проти України.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти