StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Все через Корольову: Кіркоров вважає, що йому мстить Пугачова

14 березня 2023, 15:30оновлено 16 березня 2023, 16:55
На концерті запроданки Наташі Корольової, Кіркоров не зміг всидіти на місці і вирвався на сцену "штовхати промови".
Пугачова і Кіркоров
Пугачова і Кіркоров / Інтернет

Одіозний скандальний співак Філіп Кіркоров, який підтримує війну в Україні та вбивства мирних українців, продовжує дивувати своїми витівками. Найбільше йому не дає спокою Алла Пугачова, яка щасливо живе в Ізраїлі зі своїм чоловіком Максимом Галкіним.

Так, на концерті запроданки Наташі Корольової, Кіркоров не зміг всидіти на місці і вирвався на сцену "штовхати промови".

Так, за словами кучерявого Кіркорова, у нього з Корольовою міг відбудуться "провокаційний дует" ще в той час.

відео дня

"Дует не тільки на сцені, а й у житті. Але ми, цнотливі і вірні половинки своїх половинок, вчасно зупинилися і все обмежилося красивим виходом на сцену. Пам'ятаєш, як ти була у мене на плечах. Нам потім за це було, дуже сильно було. Особливо мені! Відірвали на все життя голову, досі мстять!" - відповів Кіркоров, якого цитує informing.ru.

Нагадаємо, раніше якийсь російський блогер Олена Міро повідомила, що ніякої нової коханої у Кіркорова немає, а зміни в його зовнішності - це підготовка до возз'єднання з колишньою дружиною Аллою Пугачовою.

"Сміливо припущу, що Алла, можливо, ось-ось звільниться. Стара любов не іржавіє. Пам'ятаєте, як у Бена і Дженніфер все склалося? Ось і Алка з Філіпом, можливо, возз'єднається. А для цього, звичайно, потрібен новий образ", — написала вона на сторінках свого Instagram.

Відзначимо, що буквально днями Кіркоров заявив, що у нього є нові відносини і йому є заради кого приходити додому.

За словами путініста і любителя війни, Кіркоров ліг під ніж хірурга не тільки заради себе, але і заради нової коханої або коханого, з якою або яким перебуває у відносинах з осені минулого року. Тепер стало відомо, що він не просто зустрічається зі своєю другою половиною, пара вже разом живе.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти