StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Слимаків на городі більше не буде: який напій варто поставити поруч із рослинами

1 травня 2024, 18:13оновлено 3 травня, 09:26
37959
Експерт із садівництва поділитися своїм секретом, як вигнати настирливих слимаків та равликів зі свого саду за допомогою лише одного недорогого продукту.
Слимаків на городі більше не буде: який напій варто поставити поруч із рослинами
Як позбутись від слимаків на городі - шкідники зникнуть назавжди / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Це найгірший кошмар кожного садівника - шкідники. Щоб вберегти ваші рослини від поїдання слимаками цього літа, гуру садівництва поділилася своїми секретами, як вигнати їх з вашого подвір'я. Мег, відома як @meggrowsplants на TikTok, отримала похвалу після того, як поділилася своїм простим трюком, який є досить бюджетним, повідомляє Mirror US.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як захистити свій сад та город від шкідників, рекомендуємо наш матеріал: Простий трюк, щоб позбутися від слимаків: потрібний засіб знайдеться у холодильнику.

У своєму відео вона сказала: "Щось їсть мої рослини перцю. Я дуже розлючена через це, вони виглядають жахливо. Кілька з них вони з'їли, а це означає, що вони буквально з'їли основне стебло."Я точно знаю, хто винуватець. Як ви можете бачити по цьому липкому, слизькому сліду, це слимаки. Зазвичай я не люблю неживі речі в саду, але я бачила пошкодження від слимаків скрізь, а не тільки на своїх перцях", - розповіла жінка.

відео дня

Мег каже, що равлики і слимаки "люблять пиво", оскільки їх приваблюють дріжджі, що містяться в ньому, а потім пояснює, як вона використовує цей напій для виготовлення "пасток для слимаків", повідомляє Mirror US.

" Це дуже просто - потрібно налити пиво в миску і поставити миску біля ураженої ділянки", - сказала вона.

Наступного ранку Мег вийшла перевірити свої пастки і виявила жменю мертвих слимаків у своїх пивних мисках.

Дивіться відео про те, як позбутись від слимаків на городі:

@meggrowsplants Slug beer traps- they totally work! I’ve been having such a hard time with slugs this year. They’re just out of control! Nothing else I have tried works, so I am reducing their population with these beer traps. It’s as simple as filling a bowl with some cheap beer and setting them around the garden. Then, refill as needed until you notice a reduction in numbers. I know some will say this is a waste of beer, or that it’s awful to get rid of slugs that way- but I can’t just let them eat all of my plants that I worked so hard for ? bye bye slugs! ?? #gardenadvice#gardentips#slugtraps#gardenpests#growyourownfood#growfood#backyardgarden#gardeninghacks♬ original sound - MegGrowsPlants

Як пиво впливає на слимаків

Загальновідомо, що пиво містить етанол, який може бути шкідливим для слимаків. Слимаки мають досить вразливу поверхню тіла, і контакт з алкоголем може викликати подразнення або навіть пошкодження їхньої шкіри. Також, етанол може мати токсичний вплив на організм слимаків, що може призвести до їхньої смерті.

Крім того, пиво може мати інші шкідливі впливи на слимаків через вміст інших речовин, таких як хімічні добавки, барвники або консерванти, які можуть бути в ньому. Такі речовини можуть також викликати подразнення або отруєння у слимаків.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти