StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Усе, як зі Стоцькою: путініст Філіп Кіркоров розповів про свій зв'язок з ескортницею

25 квітня 2024, 13:31
1205
Путініст Філіп Кіркоров розкрив правду, що не розлучається з Марго Овсянніковою через те, що побачив у ній талант.
Філіп Кіркоров, Марго Овсяннікова
Філіп Кіркоров розповів про зв'язок із Марго Овсянніковою / колаж: Главред, фото: instagram.com/mmmargaaret/

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує напад РФ на Україну і навіть їздив на гастролі в тимчасово окупований Донбас, останнім часом не розлучається зі скандальною Марго Овсянніковою.

Марго Овсяннікова - уродженка Макіївки, знаменита своєю участю в шоу "Дом-2", а також чутками про роботу ескортницею. Підтвердженням стало те, що її непристойні фото знайшли на специфічному сайті.

відео дня

У коментарі для росЗМІ на премії МУЗ-ТВ путініст Кіркоров заявив, що розгледів у Марго талант і робить усе, щоб вона була знаменита.

"Це моя місія - розгледіти талановитого артиста. Я цим займаюся вже майже 20 років. Намагаюся застосовувати свої можливості, щоб про молодого артиста почали дізнаватися. Так було з Анастасією Стоцькою, Ані Лорак, Дімою Колдуном і навіть Сергієм Лазарєвим. Я щасливий, що мав стосунок до його зіркового сходження", - сказав путініст.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, зрадниця Регіна Тодоренко мала необережність привести на зйомки шоу "Маска" свого старшого сина Мішу. Дитина розмістилася на руках у мами, яка сиділа в журі разом із путіністом Пилипом Кіркоровим. Дитина крутилася і кричала в мікрофон, чим сильно дратувала Кіркорова.

А також у країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти