StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Уже в Путіна на підписі: у Філіпа Кіркорова почалися серйозні проблеми

3 квітня 2024, 09:57
49320
У країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці.
Філіп Кіркоров
У Кіркорова можуть забрати найцінніше / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує окупантів РФ у терористичній війні проти України, може позбутися звання народного артиста.

Як повідомляють росЗМІ, з відповідним проханням до диктатора Путіна звернувся керівник Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією в РФ Віталій Бородін.

відео дня

Бородін звернув увагу на участь Кіркорова в "голій" вечірці блогерки Івлєєвої і звинуватив його в підтримці ЛГБТ.

А також Бородін звинуватив Кіркорова за "негідну поведінку" і "хамство" і нагадав про скандал за участю артиста і режисерки Марини Яблокової, коли Кіркоров ударив її в обличчя, почав тягати за волосся і бити ногами.

"На підставі викладеного прошу вас позбавити почесного звання "Народний артист Російської Федерації" російського артиста Філіпа Бедросовича Кіркорова за вчинки, що не відповідають високому званню "Народний артист Російської Федерації"", - зазначив Бородін.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, стало відомо, що Філіп Кіркоров незабаром збирається продати власний жир, який йому відкачали під час пластичної операції у скандального російського хірурга Хайдарова.

А також Філіп Кіркоров нещодавно з'їздив до окупованої Горлівки, де виступав у лікарні перед пораненими солдатами країни-агресора, щоб реабілітуватися після "голої" вечірки. У Мережі широко поширився ролик, де він тремтячим голосом і забуваючи слова співає їм пісню української артистки Ірини Білик "Снег".

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти