StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Філіп Кіркоров кинув наречену і закрутив роман з ескортницею

21 березня 2024, 12:44
Путініст Філіп Кіркоров не розлучається з новою фавориткою Марго Овсянніковою.
Філіп Кіркоров, Марго Овсяннікова
Філіп Кіркоров закрутив роман із зіркою "Дом-2" / колаж: Главред, фото: instagram.com/mmmargaaret/

Російський співак Філіп Кіркоров, який у захваті від кривавого вторгнення РФ в Україну, знайшов нову подругу.

Усі знають Марго Овсяннікову, як екс-учасницю "Дому-2" і блогерку. Зазначимо, що дівчина родом із Макіївки і її сторінка в Instagram переповнена знімками та відео з Кіркоровим.

А ще кілька місяців тому на її місці була продюсерка Тетяна Тур. Зараз же путініст блищить всюди в компанії нової пасії, вона стала його новою супутницею на всі світські заходи.

Як відомо, Марго - дівчина не з найкращою репутацією. А вся справа в тому, що ходять чутки про її роботу ескортницею. Підтвердженням стало те, що її непристойні фото знайшли на специфічному сайті.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Додамо, Алан Бадоєв не припиняє дивуватися дивній поведінці Філіпа Кіркорова, який залишився жити й працювати в терористичній Росії та припустив, що Кіркорова тримає в кулаці рука Кремля.

А також путініст Іван Охлобистін заявив, що нібито жителів Донбасу "коробить" від приїздів до них скандальних російських зірок, таких як Кіркоров.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти