StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тварюка, мерзота": Соловйов жорстко обізвав Пугачову після її повернення в Москву

5 травня 2023, 16:10
Російського пропагандиста розлютило те, що Примадонну не затримали після повернення в РФ.
Соловйов, Алла Пугачова
Соловйов обізвав Пугачову після повернення в Москву / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, ігор Гуляєв

Відома російська співачка Алла Пугачова приїхала в Москву після смерті модельєра Валентина Юдашкіна. Це розлютило одного з головних пропагандистів Кремля Володимира Соловйова. Він назвав Примадонну "тварюкою, лушпинням і мерзотою" в ефірі свого шоу.

Він в істериці задався питанням, чому Аллу Пугачову пустили в Росію і не покарали за її позицію, яка засуджує Путіна.

"Я не розумію, чому пустили Пугачову назад? Це взагалі що таке? Це що, все можна? Тобто можна говорити все що завгодно про країну. А потім їх пускають назад? Давайте, ще по телевізору її покажіть, дайте концерт провести. В ніжки їй впадіть. Це ж ощасливила, годувальниця повернулася. А в цей час пацани на фронті. Давайте я покажу вам справжніх людей, а не всю цю тварюку, все це лушпиння, всю цю мерзоту", — сказав Соловйов.

відео дня

Нагадаємо, 2 травня стало відомо про смерті відомого кутюр'є і модельєра Валентина Юдашкіна. Він помер на 60-му році життя. Повідомляється, що Юдашкін був тяжко хворий, у нього діагностували рак нирки.

"Геніальний модельєр, визнаний майстер світової моди. Його вбрання носили зірки шоу-бізнесу, театру і кіно, а покази завжди приковували величезну увагу", - писали пропагандисти.

Пізніше на співачку Аллу Пугачову накинулися через те, що вона нічого навіть не написала про Юдашкіна в своїх соцмережах. Однак, як виявилося, Примадонна була зайнята, адже вона відразу ж повернулася в Москву. У неї просто не було часу на соцмережі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти