StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Пугачова раптово повернулася до Москви

3 травня 2023, 16:48
Повернення Примадонни в РФ відбулося на тлі смерті відомого модельєра Валентина Юдашкіна.
Алла Пугачова
Алла Пугачова раптово повернулася в Москву / Колаж фото instagram/alla_orfey

Відома співачка Алла Пугачова, яка виїхала з Росії до Ізраїлю разом зі своєю сім'єю, раптово повернулася до Москви. Про це заявила е помічниця Олена Чупракова, повідомляють росЗМІ.

Примадонна не повідомляла заздалегідь своїх шанувальників про візит. Однак можна припустити, що вона приїхала в Росію через смерть відомого модельєра Валентина Юдашкіна, який помер 2 травня.

Росіяни навіть здивувалися тому, що Алла Пугачова не присвятила прощальний пост Юдашкіну. Але, судячи з усього, у неї просто не було часу на соцмережі, бо вона моментально повернулася в РФ.

Смерть Юдашкіна

2 травня стало відомо про смерть відомого кутюр'є і модельєра Валентина Юдашкіна. Він помер на 60-му році життя. Повідомляється, що Юдашкін був тяжко хворий, у нього діагностували рак нирки.

"Геніальний модельєр, визнаний майстер світової моди. Його вбрання носили зірки шоу-бізнесу, театру і кіно, а покази завжди приковували величезну увагу", - писали пропагандисти.

Раніше повідомлялося, що російська актриса і затята прихильниця путінського ладу Яна Поплавська, відома за роллю Червоної шапочки в дитячому фільмі часів СРСР, висловилася про Аллу Пугачову, порадивши їй відпочивати і не утримувати всіх численних родичів. Вона заявила, нібито Пугачова співатиме "у будинку престарілих".

Дивіться відео про те, як Пугачова поїхала з Росії:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти