StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Через 27 років після вбивства Тупака Шакура поліція затримала винного у злочині

30 вересня 2023, 14:50
Про мотив вбивства поліція Лас-Вегаса поки не розповідає пресі.
Хто вбив Тупака Шакура
Хто вбив Тупака Шакура / Колаж Главред, фото архів GETTY IMAGES, LAS VEGAS POLICE DEPARTMENT

Через 27 років після вбивства відомого американського репера Тупака Шакура затримали його можливого вбивцю. Ним виявився лідер злочинного угруповання Дуейн "Кіффі Ді" Девіс.

Про це повідомляє TMZ з посиланням на слова брата Тупака Момрима Шакура.

Портал повідомляє, що поліція Лас-Вегаса заарештувала 60-річного злочинця в п'ятницю після того, як присяжні пред'явили йому звинувачення за одним пунктом - вбивство із застосуванням смертоносної зброї.

відео дня

За словами американського прокурора Марка Діджакомо, який цитується в американських ЗМІ, "існує висока ймовірність того, що Кіффі Ді винен у вбивстві Шакура і буде визнаний винним у скоєнні вбивства з використанням смертоносної зброї".

"Знадобилося незліченна кількість годин, я б сказав навіть десятиліття, роботи "забійного" відділу, щоб прийти до того, до чого ми прийшли сьогодні. Дехто не вірив, що вбивство Тупака Шакура було важливим для нашого поліцейського департаменту, але це дійсно так, і тоді, і зараз", - розповів на пресконференції офіцер поліції Лас-Вегаса, який відповідав за розслідування цього вбивства.

Розслідування дійшло висновку, що чотири людини були причетні до вбивства, але єдиним, хто вижив, був Дуейн "Кіффі Ді" Девіс.

"Троє інших підозрюваних загинули", - додали в поліції.

Це загадкове вбивство залишалося нерозкритим протягом 27 років, і слідчі, а також шанувальники музиканта, залишалися лише з припущеннями про мотиви і виконавців цього злочину.

Нагадаємо, 25-річний Тупак Шакур був убитий в Лас-Вегасі 7 вересня 1996 року, коли він перебував в автомобілі разом з Меріоном "Шугом" Найтом-молодшим, засновником і колишнім генеральним директором звукозаписної компанії Death Row Records. Зірку хіп-хопу атакували чотирма пострілами з автівки, яка проїжджала повз, і через тиждень співак помер у лікарні.

Раніше Главред розповідав про те, що відомий музикант і боєць ЗСУ Коля Сєрга розповів про те, як вже кілька разів зустрічався з головкомом ЗСУ генералом Валерієм Залужним.

Також ми писали, що лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин розповів про особисте життя 25-річного сина, який служить в ЗСУ і про дівчину, яка його чекає.

Більше про зірки:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти