StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Розумію, що це не моя заслуга": Харчишин розповів, чому його син пішов служити в ЗСУ

30 вересня 2023, 10:11
313
Лідер гурту" Друга Ріка " Валерій Харчишин розповів про особисте життя 25-річного сина, який служить у ЗСУ та про дівчину, яка його чекає.
Харчишин, син
Харчишин розповів про те, як ріс його старший син Іван / колаж Главред, фото УНІАН і Facebook

Фронтмен українського попрок-гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин вкрай відверто розповів про свого старшого сина Івана, який зараз служить у ЗСУ. Інформацію він озвучив в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН "Наодинці".

Музикант, зокрема, каже, що аж ніяк не вважає себе зразковим батьком і думає, що спочатку займався вихованням сина неправильно. Зокрема, за словами Харчишина, він дуже оберігав сина від тягот життя. Тому хлопець, на думку співака, ріс не самостійним:

Одного разу музикант прийняв рішення, що пора сина відпустити і відправив його вчитися в США. Але Іван вже через чотири місяці повернувся.

відео дня

"Треба було його просто виперти з дому. І я випер з України, подалі від цих реалій, тому що мені здалося, що він тут не зможе. Насилу випер в Штати. А через 4 місяці повернувся і сказав, що не хоче там жити. Я забив на нього і тоді він став чоловіком. Особливо, коли він, недооцінений мною як чоловік, схопив зброю 24 лютого і пішов (на фронт – Главред). При тому, що мав абсолютно пофігістичне і пацифістичне ставлення до цього", – сказав Харчишин.

Згадав музикант і недавню зустріч з 25-річним сином, який приїжджав у звільнення. Він каже, що у Івана є кохана дівчина.

"Він нещодавно приїжджав і це чоловік. Це чоловік, який піклується про свою дівчину, який забив на нашу зустріч і пріоритет чітко визначив. Він був з дівчиною, тому що він її рідко бачить і поїхав з нею кудись. Він чітко розуміє, що йому потрібно від життя. Він вибачився, що не зміг поїхати подивитися на зруйнований будинок (житло Харчишина в Гостомелі, куди потрапила ракета російських окупантів – Главред), він каже: "Я там вже нічим не допоможу. Він зруйнований. Я бачив його на фото. Хочеш з'їздити, щоб ми поплакали? Навіщо. Я повинен бігти, назад їхати в Житомир, тому що мені завтра в частину, а дівчина вже стоїть мене чекає". Я такий думаю:"Ну я, блін, дивак на іншу букву". Я пишаюся тепер їм. Я розумію, що це не моя заслуга. Можливо, всі мої помилки допомогли йому стати тим, ким він став, але точно не від того, що я мудрий вихователь", – сказав Харчишин.

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причина зникнення співака Олега Винника з публічного простору.

Як переконує музикант, він побував нещодавно з благодійним концертом у Львові, де і почув розповідь про волонтерську діяльність Винника - з автомобілями для ЗСУ.

Пізніше Валерій Харчишин прокоментував чутки про свій роман з журналісткою Яніною Соколовою.

"Треба сказати, що ми дійсно друзі. У нас були різні моменти в житті, коли ми трохи лаялися, але ми справді друзі. Говорити про стосунки я поки не збираюся. Я не можу залучити іншу сторону. Це може бути будь-хто, але я не можу залучити без їхньої згоди. Я не можу говорити про Юлю без її згоди", ‒ відповів музикант.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти