StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Соліст Quest Pistols Савлепов розсекретив свій новий роман і розповів про дівчину

17 червня 2024, 02:00
107
Соліст відомого українського поп-гурту Quest Pistols Антон Савлепов показав свою нову кохану і розповів подробиці про їхні стосунки.
Савлепов, дівчина
Антон Савлепов завів новий роман / колаж Главред, фото Instagram та УНІАН

Учасник відомого українського поп-гурту (і зірок 2000-х років) Quest Pistols Антон Савлєпов тепер, за деякий час після свого гучного розлучення з акторкою-"втікачкою" в країну-агресорку РФ Іриною Горбачовою, перестав приховувати, що перебуває завів нові романтичні стосунки. На свій 36-річний день народження музикант опублікував серію фотографій в Instagram.

На одному з фото артист засвітився з коханою - дівчина ніжно пригорнулася з поцілунком у щічку, поки той робив селфі. Щоправда, Савлепов не поспішає розсекречувати ім'я коханої.

Савлепов, дівчина

Трохи раніше в рамках проєкту "ЖВЛ представляет" артист розкрив подробиці про свій новий роман. Савлепов зізнався, що дуже закоханий, а кохана постійно надихає музиканта на створення нових треків.

відео дня

"Якщо чесно, я зараз вкрай закоханий, як ніколи раніше. Тому, можливо, і музика в мене така відверта. Як сказав мій друг Вася Байдак, коли послухав мою пісню: "Ну ти й хтива тварина". Я з ним згоден. Так, я обожнюю любити, і це основа мого світосприйняття", - підсумував музикант.

Що таке Quest Pistols?

Quest Pistols (з 2008 до 2014 року, та з 2022 року) - український колектив у жанрі "поп/поп-рок". Автори та виконавці хітів "Я втомився", "Дні гламуру", "Біла бабка любові". Стали найкращим виконавцем від України на премії MTV Europe Music Awards 2008, повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше Антон Савлепов, Костянтин Боровський і Микита Горюк оголосили про возз'єднання першого складу популярного у 2000-ті українського поп-гурту Quest Pistols.

Потім музиканти здійснили спільний благодійний концерт-тур Європою з метою допомогти Україні та українцям, які постраждали від військової агресії РФ. Загалом заплановано 6 концертів у 6 європейських містах.

Потім Савлепов повідомив, що його брат, Сергій Строєв, давно перебуває в полоні в окупантів.

"Я родом із Харківської області. З початком повномасштабного російського вторгнення моя мала батьківщина була швидко і надовго окупована. Українці регулярно виходили на мітинги опору. І саме за тверду громадянську позицію окупанти переслідували їх, викрадали, тримали по підвалах і катували. Дехто повертався морально і фізично скаліченим, а про інших досі нічого не відомо. Я особисто знаю, як важко знайти бодай якусь інформацію про полонених цивільних. Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють до списків і за документами вони фактично не в полоні. Наші родичі, громадяни і патріоти просто зникли безвісти", - сказав артист.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти