StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брат у полоні в окупантів: соліст Quest Pistols поділився особистим горем

14 червня 2023, 11:27
Соліст Quest Pistols Антон Савлепов повідомив, що його брат Сергій потрапив у російський полон. І вже більше року артист нічого не чув про нього.
Антон Савлепов
Брат Антона Савлепова в полоні у російських окупантів / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Соліст української попгрупи Quest Pistols Антон Савлепов повідомив, що його брат, Сергій Строєв, давно в полоні в окупантів. Про це артист розповів у відеозверненні в TikTok.

"Я родом з Харківської області. З початком повномасштабного російського вторгнення моя мала батьківщина була швидко і надовго окупована. Українці регулярно виходили на мітинги опору. І саме за тверду громадянську позицію окупанти переслідували їх, викрадали, тримали по підвалах і катували. Деякі поверталися морально і фізично покаліченими, а про інших досі нічого не відомо. Я особисто знаю, як важко знайти хоча б якусь інформацію про полонених цивільних. Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють в списки і за документами вони фактично не в полоні. Наші родичі, громадяни і патріоти просто пропали безвісти", – сказав артист.

Савлепов каже, що офіційно його брат вже рік вважається зниклим безвісти.

відео дня

"Ця сумна трагічна історія торкнулася і моєї сім'ї. Ми вже більше року нічого не чули про Сергія. Так, мій брат, цивільний полонений. Такий же, як і багато інших співвітчизників, які просто хотіли жити в Україні під українським прапором", – підсумував він.

@kefirchiktv Немає обміну цивільних полонених більше року!!! Розшукуємо брата Антона Савлепова - Строєва Сергія Сергійовича 28.05.90 # полонені#цивільнівполоні# полоненірф# полоненіазовсталі# квестпістолс♬ оригінальний звук-KefirchikTV

Нагадаємо, раніше Антон Савлепов, Костянтин Боровський і Микита Горюк оголосили про возз'єднання першого складу популярної в 2000-ті української попгрупи Quest Pistols.

Музиканти анонсували спільний благодійний концерт-тур Європою з метою допомогти Україні та українцям, які постраждали від військової агресії рф. Всього заплановано 6 концертів у 6 європейських містах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти