Санта Дімопулос показала у всій красі натреноване тіло

15 квітня 2021, 16:40
Колишня ВІА Гра Санта Дімопулос на своєму прикладі показала як виглядає бронзовий загар на ідеальному тілі.
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос / instagram.com/santadimopulos/

Українська співачка Санта Дімопулос похвалилася своїми фото з сонячного відпочинку, і продовжила серію порад і лайфхаків для дівчаток. Цього разу колишня ВІА Гра розповіла про те, як правильно засмагати, щоб не нашкодити собі. Якщо вистачить грошей і терпіння слідувати порад зірки, ймовірно, можна колись домогтися і її рівня засмаги.

На фото в Instagram Дімопулос демонструє пікантний кадр в зеленому бікіні, яке облягло її тіло, підкресливши шикарні принади і сексуальну зовнішність.

"Незважаючи на те, що сонце отримує все більше критики від косметологів і дерматологів, я його дуже люблю. Люблю відчувати теплі промені на своєму тілі, золотистий відтінок засмаги і... і не люблю сухість, пігментацію і фотостаріння", - говорить вона.

відео дня

Дімопулос поділилася своїм власним правилам ідеальної і безпечної засмаги. Так, перед виходом на пляж зірка радить зробити легкий пілінг шкіри і засмагати поступово.

"Ніякого "вриву" на сонце! Пам'ятайте, що організм накопичує меланін поступово - не намагайтеся прискорити цей темп, дайте можливість своїй шкірі звикнути до сонця. Цілеспрямовано засмагати краще вранці (до 10-11 ранку) і ввечері, після 16.00. Але в будь-якому випадку я б не радила це робити більше 1-2 годин в день максимум і після того, як шкіра звикне до сонця. Важливо нанести сонцезахисний крем до виходу на сонце і ще важливо зволожувати шкіру після засмаги", - поділилася зірка.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос / instagram.com/santadimopulos/

"Найбільш ідеальна фігура, яку я коли-небудь бачила!", "Ідеальна", "Чудова", "Неможливо зосередитися на тексті) неймовірно красиво!", "Це законно? Бути такою красивою?", "Чарівна", "Худишка", - пишуть в коментарях.

Раньше Катерина Кухар сексуально засвітила груди, спустивши ліфчик з плеча

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти