StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Санса Старк знову на коні: Софі Тернер підтвердила своє розлучення

6 вересня 2023, 22:18
755
Зірка серіалу "Гра престолів" швидко втомилася від чуток, які стали з'являтися про її шлюб з Джо Джонасом.
Софі Тернер, Джо Джонас
Софі Тернер підтвердила, що розлучається з Джо Джонасом / колаж: Главред, фото: instagram.com/sophiet

Акторка Софі Тернер і співак Джо Джонас стали найгарячішою темою для обговорення в таблоїдах - після 4 років разом зовні ідеальний шлюб артистів став тріщати і розповзатися по швах.

Подейкували, що це триває вже близько півроку, але у співака здали нерви, і він подав на розлучення. В цей же час Тернер нібито жила окремо від чоловіка та їх двох спільних дітей, турбота про яких повністю лягла на плечі Джонаса. І чим довше тривало мовчання подружжя, тим більше фантастичних деталей з'являлося про їх розставання.

Софі Тернер вирішила прийняти удар на себе, і зробила в Instagram заяву від імені їх обох - так, вона дійсно розлучається з Джо Джонасом, і це єдина правда, яка прозвучало в пресі. Чутки акторка коментувати не стала в надії, що шанувальники все ж почнуть поважати приватність їх сім'ї.

відео дня

"Заява від нас двох: "Після чотирьох прекрасних років шлюбу ми разом вирішили розірвати наш шлюб полюбовно. Є багато спекулятивних тем, чому, але насправді це спільне рішення. Ми щиро сподіваємося, що всі зможуть поважати наші бажання щодо конфіденційності для нас і наших дітей", - пише Софі Тернер.

Санса Старк знову на коні: Софі Тернер підтвердила своє розлучення
Софі Тернер підтвердила, що розлучається з Джо Джонасом / instagram.com/sophiet

Раніше канадська супермодель Лінда Євангеліста повідомила, що вже 5 років бореться з раком грудей. Вона перенесла видалення обох грудей, проте лікарі все ще не дають оптимістичних прогнозів.

Також Джонні Депп висловився про роман з Дженною Ортегою, яка молодша за нього на 40 років. Незвичайна пара довго не стала інтригувати публіку, і вже висловилася про відносини, про які розтрубили всі ЗМІ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти