StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Роднянський збирається зняти аналог "Карткового будиночка", але вже про Путіна

18 травня 2022, 23:33
Продюсер замахнувся на великі зйомки.
Олександр Роднянський
Олександр Роднянський хоче показати, як змінювалося мислення Путіна / ТАСС

Дворазовий номінант на премію "Оскар" український продюсер Олександр Роднянський ("Левіафан", "нелюбов") розробляє новий серіал, що розповідає про сходження російського президента, який по-звірячому напав на Україну, Путіна в тому, що продюсер описує як "справжню, жахливу історію про те, як людина, яка змінила світ отримала можливість зробити це".

За інформацією Variety, серіал розповість про те, як скромний колишній офіцер КДБ став одним з найстрашніших політиків у світі, відкриє завісу над тим, що відбувається за стінами Кремля, і покаже, як діє Путін і його найближче оточення.

Він пропонує своєчасний погляд на події, які вплинули на прихід російського президента до влади і віщували вторгнення Росії в Україну 24 лютого.

відео дня

У ситуації, коли доля Європи і Нового світового порядку вирішується в режимі реального часу на полі бою за Україну, війну, яка потрясла основи сучасного суспільства, розв'язала одна людина: Путін", — сказав Роднянський.

читайте такожЯк створюється і працює пропаганда в Росії: продюсер Олександр Роднянський розкрив нюанси

Назвавши серіал російським "картковим будиночком", він додав:" Шоу розповість не тільки про махінації різних гравців. За своєю суттю історія простежить еволюцію мислення Путіна".

За словами продюсера, незважаючи на те, що він придушував місцеві ЗМІ, колишній оперативник КДБ у Східній Німеччині спочатку намагався домогтися розташування заходу. Але після війни в Іраку і особливо так званих кольорових революцій в Грузії і в Україні Путін відчув себе відданим. "Війна, яку він веде на Україні, - прямий наслідок цього почуття", - сказав Роднянський. "Всі кремлівські люди" покажуть міжнародній аудиторії, як крок за кроком розум Путіна розчинявся в теоріях змови, і як люди навколо нього використовували його глибокі страхи і недовіру до західних цінностей, які він завжди вважав цинічною брехнею".

Нагадаємо, продюсер Олександр Роднянський на своїй сторінці в Instagram пояснивши головний механізми пропаганди в РФ щодо війни в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти