StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка Королева зганьбилася в Кремлі у вбранні Барбі від сина Кіркорова

2 вересня 2023, 12:56
18821
Співачка родом з України Наташа Корольова, яка підтримує диктаторський режим Путіна, потрапила в конфуз з сукнею в стилі Барбі.
Королева, Барбі
Королева заявилася на концерт у вбранні Барбі / колаж Главред, скріншоти з відео

Попспівачка, згасла зірка 1990-х, і уродженка Києва Наташа Корольова, яка ігнорує російсько-українську війну і підтримує диктаторський режим Володимира Путіна, відзначилася черговим конфузом.

Корольова виступила в центрі столиці країни-агресора РФ - Кремлівському палаці. Причому на виступ співачка приплелася в досить сміховинному образі-ляльки Барбі. Особливий цинізм ситуації в тому, що недавній мегапопулярний голлівудський фільм з Марго Роббі в РФ заборонений офіційно (оскільки нібито загрожує "духовним скрепам").

32432

Причому вульгарну сукню для Корольової нібито створив 11-річний Мартін - син іншого відомого артиста-путініста Філіпа Кіркорова. А хлопчика, молу, допомагала дизайнер Аніка Керімова, яка втілила в життя його малюнки. Причому за цей вирвіглазний наряд Королева віддала чималу суму ‒ 200 тисяч рублів (близько 77 тисяч гривень).

відео дня

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова принизила свою невістку-стриптизерку, яку привів в будинок її єдиний син Архип. Співачка не приховує свою неприязнь до дівчини, і не упускає можливість їй насолити.

Також російський шоумен Рустам Солнцев розповів, чому Наташа Корольова підтримує РФ і Тарзана з "двома звивинами". Він переконаний, що справа не в неземній любові.

Інші новини про Наташу Корольову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти