StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Картонний офіцер: Наташа Корольова похвалилася Тарзаном у військовій формі

24 серпня 2023, 18:32
11669
Корольова підтримує чоловіка-путініста, і вважає доречним, поки країна-агресор бомбить її історичну батьківщину, співати дифірамби його військовому минулому.
Наташа Корольова, Тарзан
Наташа Корольова показала Тарзана в парадній військовій формі / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star

Колишня киянка Наташа Корольова вийшла на новий рівень цинізму: спершу вона просто мовчала про війну в Україні, потім стала публічно підтримувати зв'язок з артистами-путіністами, зображати з себе жертву "київського режиму" через заборону на в'їзд. Але сьогодні, коли її країна відзначає другий День незалежності у військових умовах, вона перевершила себе.

Днями Корольова та її чоловік Сергій Глушко, який крутить напівоголеними принадами перед обличчями чужих жінок під псевдонімом Тарзан, відсвяткували 20 років сімейного життя. На честь цього співачка та її коханий-путініст вирішили відновити шлюбні клятви.

Для цього вони приїхали в Санкт-Петербург, де немолода наречена напнула на себе білу фату, а наречений-стриптизер - військову форму. Фото Корольова показала на своїй сторінці в Instagram. "Збулася моя мрія. Через 20 років я побачила свого чоловіка у формі", - пише співачка.

відео дня

Весь цей нудотний сироп викликає блювотні позиви, якщо врахувати, що Сергій Глушко - лютий шанувальник війни на батьківщині Наташі Корольової, схвалює геноцид її співвітчизників, та всіляко підтримує кривавий кремлівський режим.

Варто відзначити, що Тарзан свого часу закінчив військове училище, і дослужився до звання старшого лейтенанта. Втім, військову кар'єру він залишив ще в дев'яностих через безгрошів'я. Про те, що він офіцер, Глушко згадує зараз лише для того, щоб видати чергову порцію добірної пропагандистської маячні. І дуже вчасно забуває про офіцерську честь, коли мова стосується того, щоб самому йти на війну, яку він так гаряче підтримує - стриптизеру зараз 53 роки, він все ще призовного віку.

Наташа Корольова, Тарзан
Наташа Корольова показала Тарзана в парадній військовій формі / instagram.com/koroleva__star

Раніше Наташа Корольова принизила свою невістку-стриптизерку, яку привів в дім її єдиний син Архип. Співачка не приховує свою неприязнь до дівчини, та не упускає можливість їй насолити.

Також російський шоумен Рустам Солнцев розповів, чому Наташа Корольова підтримує РФ і Тарзана з "двома звивинами". Він переконаний, що справа не в неземному коханні.

Інші новини про Наташу Корольову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти