StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путініст Кіркоров принизив свою "колишню" Анастасію Стоцьку у всіх на очах

2 травня 2024, 22:31
2122
Анастасія Стоцька потрапила в незручну ситуацію на росТБ через Філіпа Кіркорова.
Анастасія Стоцька, Філіп Кіркоров
Кіркоров проігнорував Анастасію Стоцьку / колаж: Главред, фото: t.me/StotskayaAnastasiya, instagram.com/fkirkorov/

Російська співачка Анастасія Стоцька, яка раніше була протеже і, за чутками, коханкою Філіпа Кіркорова, що підтримує страшне вторгнення РФ в Україну, висловила здивування в поведінці артиста.

Під час шоу "Маска" Стоцька одягнулася в традиційний костюм країни-терориста РФ - матрьошку. Як заявила співачка, вона сама вибрала такий образ.

відео дня

"Мені запропонували кілька ескізів, серед них була Кукурудза, але я подумала, що в ній треба буде люто стендапити, Кіт-рокер здався мені більше чоловічим персонажем. Ще була Панда в рожевій спідниці, але, думаю, в цьому образі мене б одразу розсекретили. А побачивши ескіз красуні-Матрьошки, такої фешн-лялечки стриманої, я вибрала її", - заявила Стоцька.

Стоцька в образі матрьошки
Стоцька в образі матрьошки / фото: t.me/StotskayaAnastasiya

Найбільше, звичайно ж, Стоцька боялася або ж очікувала, що її розпізнає Кіркоров, але він ігнорував артистку, чим і принизив, адже Анастасія була впевнена, що у них залишився колишній зв'язок.

"У якийсь момент мені навіть здалося, що він просто робить вигляд, що не впізнає мене. Так вийшло, що ми з ним не перетиналися весь цей час, у мене багато роботи в театрі", - сказала Анастасія.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, зрадниця Регіна Тодоренко мала необережність привести на зйомки шоу "Маска" свого старшого сина Мішу. Дитина розмістилася на руках у мами, яка сиділа в журі разом із путіністом Пилипом Кіркоровим. Дитина крутилася і кричала в мікрофон, чим сильно дратувала Кіркорова.

А також у країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці Насті Івлєєвої.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти