StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Путін вбиває": російський бізнесмен закликає не мовчати

14 грудня 2022, 13:34
2214
Російський олігарх мріє, що "вільний український народ позбавити Росію фашизму".
Олег_Тиньков
Олег_Тиньков / Instagram

Російський бізнесмен, серійний підприємець і олігарх, засновник однойменного банку Олег Тиньков, який нещодавно вирішив відмовитися від російського громадянства, знову звернувся до росіян.

На своїй сторінці в Instagram, він риторично запитує, чому в Росії, яка веде жорстоку війну проти України, "всі такі боягузи".

"Бізнесмени від Мельниченка, Галицького... тут вже всі зачаїлися і злякалися, кого я назву. Так весь Форбс. До Рибакова і Светакова злякалися. Ви всі боягузи і нікчеми. Ви хочете всидіти на 2 стільцях, хоча у вас, на відміну від мене, мільярди в банках закордоном, паспорта, коханки. Там не всидите, вас чекає важка карма. Не можна мовчати, коли твориться таке зло", - пише Тиньков.

відео дня

'Путін вбиває': російський бізнесмен закликає не мовчати

За його словами, Путін збожеволів і просто вбиває і садить людей за те, що вони думають по-іншому і не хочуть його, не хочуть його бандитських пітерських понять.

"Ми живемо один раз! Я, мабуть, скоро помру від лейкемії. Ви помрете трохи пізніше, але помрете, в труні кишень немає. Не будьте тварюками. Соромно за вас", - закликає Тиньков говорити своїх колег.

"І сподіваюся, хоч вільні українці звільнять нас від фашизму", - додав він.

Нагадаємо, раніше Олег Тиньков вирішив офіційно відмовитися від російського громадянства.

Відповідним постом він поділився на своїй сторінці в Instagram. "Я офіційно відмовився від російського громадянства. Не можу бачити все це, і асоціюватися з путінським фашизмом", - написав він.

За його словами, він не може бачити, як його колишні співвітчизники "вбивають і грабують просто так мирних людей". "Я хочу це все "розвидіти", особливо після того, що мені довелося пережити останні 3 роки. Життя одне і воно безцінне. Сподіваюся все більше бізнесменів підуть за мною, і перестануть працювати на фашизм, кинуть свої бізнеси і громадянство", - закликає Тиньков.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти