StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не можу асоціюватися з путінським фашизмом": російський олігарх вирішив відмовитися від громадянства РФ

31 жовтня 2022, 20:42оновлено 31 жовтня 2022, 21:12
Російський олігарх Тиньков поділився своїми думками щодо громадянства держави-терориста.
Олег_Тиньков
Олег_Тиньков / Instagram

Російський бізнесмен, серійний підприємець і олігарх, засновник однойменного банку Олег Тиньков вирішив офіційно відмовитися від російського громадянства.

Відповідним постом він поділився на своїй сторінці в Instagram. "Я офіційно відмовився від російського громадянства. Не можу бачити все це, і асоціюватися з путінським фашизмом", - написав він.

За його словами, він не може бачити, як його колишні співвітчизники "вбивають і грабують просто так мирних людей". "Я хочу це все "розвидіти", особливо після того, що мені довелося пережити останні 3 роки. Життя одне і воно безцінне. Сподіваюся все більше бізнесменів підуть за мною, і перестануть працювати на фашизм, кинуть свої бізнеси і громадянство", - закликає Тиньков.

відео дня

Він також робить приписку для "псевдо-патріотів". "Донбасу б не було, якби туди ваш Пупкін (Путін - авт.) не заліз в 2014году. Я патріот Росії більше, ніж ви. Так як ви базікаєте, а я робив і роблю. Я - герой Росії, справжній, а не ці", - додає Тиньков.

Нагадаємо, раніше відомий російський спортсмен і дворазовий чемпіон зимової Універсіади 2017 року росіянин Валерій Гонтар розповівши, що зіткнувся з великою хвилею негативних коментарів через новини, де він нібито прийняв громадянство України.

28-річний Лижний гонщик заявив, що покинув РФ і буде виступати за іншу країну.

"Мене за це вичитують, принижують, ображають. Аж до погроз розправи. Куди пишуть ці повідомлення? Деякі з них прослизали в телефон. Не знаю, звідки у них Мій номер. Здивований, що вам не дали його, але якісь загадкові люди писали, що на кіл мене посадять. Звідки стільки негативу, Я зрозуміти не можу", – заявив Гонтар в інтерв'ю росЗМІ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти