StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нехай влада не пускає": Лепсу скасовують концерти за "кровожерливість"

7 липня 2023, 08:42
1046
Російському співакові і затятому фанату кремлівського режиму Григорію Лепсу продовжують перекривати кисень і позбавляти заробітку.
Лепс
Григорію Лепса знову скасували концерт / колаж Главред, фото Instagram Григорія Лепса

Відомому артисту в стилі "блатна музика" і оскаженілому шанувальнику диктатора Путіна з його поплічниками Григорію Лепсу продовжують скасовувати концерти. Як пише портал "Радіо Аззатик", путіністу скасували концерт в Киргизстані ‒ він був запланований на 2 серпня в місті Чолпон-Ата.

А киргизький політолог Алмаз Тажибай взагалі в Facebook назвав співака людиною, яка пропагує війну і смерть.

"Нехай влада КР не впускає на прекрасний киргизький Іссик-Куль людину, що пропагує війну і смерть. "Чарка горілки" (найпопулярніший хіт Лепса – Главред) гроші, які збирає з концертів, витрачає на нагородження тих, хто вбив українців. Якщо громадян Росії, які підтримують війну, впустять в країну, то ми приєднаємося до російських агресорів!", - написав Тажибай.

відео дня

Що заявили Басков і Лепс

Днями путіністи Микола Басков і Григой Лепс відзначилися заявою. Вони пообіцяли платити мільйон рублів (а це 434 тисячі грн) за кожен підбитий танк Leopard.

Басков повідомив, що поки ніяких виплат не було, і вони планують реалізовувати їх через Міноборони разом з "Російською медіагрупою". За словами Баскова, до цієї "благородної ініціативи" долучаться й інші російські виконавці.

Раніше стало відомо, що поки країна-агресор відправляє "земних" чоловіків на фронт, син міністра оборони РФ Шойгу будує музичну кар'єру в образі "солодкого хлопчика", і відпочиває на дорогих курортах.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти