StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кебета догори дриґом стала: Мадонна в ресторані пхала в себе овочі

6 жовтня 2022, 02:02
Мадж пора зупинитися в своїх пошуках нових способів епатувати публіку.
Мадонна
Мадонна на карачках показала розваги з гарбузом / instagram.com/madonna

До Хеллоуїна ще більше трьох тижнів, а Мадонна вже почала підготовку до свята Всіх Святих. Правда, у своїй звичній, божевільній манері.

На своїй сторінці в Instagram поп-легенда виклала серію фотографій, на яких розважається в ресторані з невідомим молодим чоловіком на ім'я Генрі Чізлі.

Гуляки вибрали затишний столик біля стіни, прикрашеної шаржами на відомих особистостей Америки, серед яких виявився і письменник-романіст Джеймс Болдуін, що сварливо поглядає на напівоголену парочку, яка розважається поруч.

відео дня

Ймовірно, Мадж вирішила повторити мотив картини: вставши на червоний диванчик на карачки, вона схопила крихітного гарбуза, яким почала здійснювати поступальні рухи в області своїх сідниць - чи то вона настільки любить Хеллоуїн (одним з головних символів якого є гарбуз), чи то зовсім втратила можливість привернути увагу фанатів ще хоч чимось, окрім епатажу.

Мадонна
Мадонна на четвереньках показала розваги з гарбузом / instagram.com/madonna

Раніше американська супермодель палестино-голландського походження Белла Хадід взяла участь у паризькому Тижні моди - на подіум вона вийшла топлес, а сукню "наносили" прямо на її голе тіло.

Також американська акторка і модель, зірка Основного інстинкту, 64-річна Шерон Стоун знялася для чоловічого журналу в пікантній сукні, яка оголила її груди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти