StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Проклята цвіль": Ольга Сумська розповіла, чому потрапила до лікарні

24 січня 2024, 16:22
Актриса Ольга Сумська назвала причину свого отруєння на відпочинку в Австрії. Виявилося, що винен сир із пліснявою.

Сумська
Ольга Сумская рассказала о неприятном инциденте с отравлением / коллаж Главред, фото УНИАН и Facebook

Легендарна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська не так давно вирушила до Австрії на лижний відпочинок разом із чоловіком, актором Віталієм Борисюком, і молодшою донькою. Але там артистку, як пише вона на Facebook, підстерегло отруєння.

"Так от, з'ївши австрійського сиру горгондзола, я відчула себе погано. Напевно, десь проклята пліснява подіяла. Вночі звернулася до лікарні в місті Целль-ам-Зе, коли від блювоти і слабкості я вже не могла триматися на ногах", - поділилася проблемою Сумська з фоловерами.

відео дня

Але лікування в австрійській лікарні здивувало Сумську. Вона розповіла, що австрійські лікарі лише зробили аналізи і поставили крапельницю, хоча вона потребувала більш серйозної терапії. У результаті артистці не ставало краще, але на її прохання допомогти серйозніше ніхто з лікарів не реагував - тільки розводили руками. Саме тоді чоловік акторки запропонував їй терміново їхати додому.

Тоді сім'я поїхала в бік України, але вирішила зробити зупинку в Будапешті. На жаль, і там акторці не змогли допомогти. Тоді Сумська вирушила до Івано-Франківська, де лікарі все ж зуміли надати їй допомогу і стабілізувати стан організму - попри погані результати аналізів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вагітна Кортні Кардашьян загриміла лікарню. 44-річна світськая левиця на останньому триместрі перенесла операцію - четвертий малюк дається їй з великими труднощами.

Також український актор Костянтин Войтенко публічно прокоментував звинувачення ексдружини в домашньому насильстві. Танцівниця Валентина Мариніна розповіла про жахи, які перенесла в шлюбі з артистом.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти