StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібна була операція на плоді: вагітна Кардашьян загриміла лікарню

7 вересня 2023, 13:11
1079
Останній триместр для Кортні Кардашьян видався особливо складним.
Кортні Кардашян, Тревіс Баркер
Вагітна Кортні Кардашьян перенесла операцію на плоді / колаж: Главред, фото: instagram.com/kourtneykardash

У червні 44-річна світська левиця Кортні Кардашян оголосила, що чекає на дитину від свого чоловіка, барабанщика рок-гурту Blink-182 Тревіса Баркера. Це буде перший спільний малюк пари.

На останньому триместрі вагітності Кардашьян потрапила в лікарню - три її попередніх досвіди виношування дитини були легкими, проте в цей раз їй потрібна була допомога лікарів. Кортні перенесла операцію на плоді. У важку хвилину її підтримували мама та чоловік, який перервав своє турне по Європі, щоб бути поруч.

На своїй сторінці в Instagram світська левиця опублікувала чорно-біле фото, ймовірно з лікарні - на знімку вона з Баркером тримаються за руки. У підписі вона розповіла про те, що сталося з нею та її ще не народженим сином від музиканта.

відео дня

"Я буду вічно вдячна моїм чудовим лікарям за порятунок життя нашого малюка. Я безмежно вдячна своєму чоловікові, який примчав до мене з гастролей, щоб бути зі мною в лікарні і потім піклуватися про мене, бути моєю опорою. І моїй мамі: дякую, що тримала мене за руку", - пише Кортні Кардашьян.

Відомо, що операція пройшла успішно - лікарям вдалося зберегти життя мамі і плоду. Зараз Кортні вдома, і відчуває себе набагато краще. "Слава Богу. Вийти з лікарні з моїм малюком в животику і в безпеці було справжнісіньким благословенням", - зазначає світська левиця.

Кортні Кардашян, Тревіс Баркер
Вагітна Кортні Кардашьян перенесла операцію на плоді / instagram.com/kourtneykardash

Раніше канадська супермодель Лінда Євангеліста повідомила, що вже 5 років бореться з раком грудей. Вона перенесла видалення обох грудей, проте лікарі все ще не дають оптимістичних прогнозів.

Також стало відомо, що зірку "Венздей" викинули з серіалу через сексуальні домагання - Персі Хайнс Уайт, який зіграв Ксав'є Торпа, втратив роль у другому сезоні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти